ابراهیم سعدینی امروز شنبه ۱۹ خرداد، در جریان بازدید از صنایع معدنی استان هرمزگان افزود: وجود ذخایر متنوع مواد معدنی، استان هرمزگان را مستعد سرمایهگذاری و توسعه در این بخش کرده است؛ البته باید توجه داشت که این سرمایهگذاری زمانی اثرگذار و کارآمد خواهد بود که در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی نقش ایفا کند.
وی بیان کرد: این چیزی جز جلوگیری از خامفروشی، ایجاد و تکمیل زنجیرههای ارزش صنایع معدنی نیست و به عنوان نمونه باید به دنبال شکلدهی زنجیرههای معدنی استان باشیم.
معاون امور معادن و صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهار کرد: در این راستا در سطح استان، با حمایتها و پیگیریهای استاندار اقدامات ارزشمندی انجام گرفته است و به گواه صاحبنظران و فعالان بخش معدن، این اقدامات چه به لحاظ زیرساختی در حوزه معادن و چه به لحاظ فعالسازی معادن و ایجاد واحدهای فرآوری، عملکرد استان هرمزگان قابل مقایسه با سنوات قبل نیست.
سعدینی، تامین نقدینگی و فرسودگی ماشینآلات را مهمترین مشکل معدنداران استان برشمرد و یادآور شد: برای امیدآفرینی در جامعه از همه توان و ظرفیت موجود بهره میبریم و هیچ فرصتی را هدر نخواهیم داد.
میزان ذخایر معدنی هرمزگان یک میلیون و ۶۰۷ هزار تن است و سالانه حدود ۱۹ میلیون تن موادمعدنی از معادن این استان استخراج میشود.
استان هرمزگان دارای ۲۰ نوع ماده معدنی و ۳۰۰ معدن فعال با احتساب معادن شن و ماسه رودخانهای است که این منطقه مستعد معدنی در زمینه بهرهبرداری و فرآوری با هدف جلوگیری از خام فروشی و در نتیجه صادرات مواد معدنی فرآوری شده به خارج از کشور نقش تعیین کنندهای دارد.
سنگ آهن، سنگ گچ، سنگ نمک، دولومیت، کرومیت، منگنز، مارن، سنگ آهک، خاک صنعتی، سنگ لاشه، سنگ چینی، مرمریت، سنگ تزئینی و مخلوط کوهی از معدنهای فعال و غنی این استان اقتصادی به شمار میروند.
انتهای پیام
نظرات