به گزارش ایسنا، در دومین روز تورنمنت کشتی فرنگی مجارستان، کشتیگیران اوزان ۵۵، ۶۷، ۷۲، ۷۷، ۸۲، ۸۷ و ۹۷ به رقابت پرداختند. ایران ۹ کشتیگیر در روز دوم دارد.
در وزن ۶۷ کیلوگرم، دو نماینده از ایران کشتی میگیرند و هر دو رقابت حساسی را برای رسیدن به المپیک پاریس با یکدیگر دارند.
محمدرضا گرایی قهرمان المپیک توکیو به فینال این مسابقات نرسید.
سعید اسماعیلی دیگر نماینده ایران در این وزن برابر اورتا سانچس از کوبا قهرمان المپیک توکیو در وزن ۶۰ کیلوگرم و قهرمان جهان در سال ۲۰۲۳ کشتی گرفت و با نتیجه ۱۰ بر ۷ شکست خورد و از رسیدن به فینال بازماند.
این نتیجه در حالی رقم خورد که چند ثانیه مانده به پایان وقت دوم و زمانی که اسماعیلی ۷ بر ۵ پیش بود، سانچس کشتی را به نشانه باخت رها کرد و اسماعیلی نیز با تصور اینکه پیروز شده به حریف پشت کرد تا نزد مربیاش برود اما کشتیگیر کوبایی ناگهان از او کمرگیری کرد و با اجرای فن ۴ امتیاز گرفت و پیروز شد.
مرحله نیمه نهایی وزن ۶۷ کیلوگرم
محمدرضا گرایی قهرمان المپیک توکیو با لری ابولادزه از گرجستان دارنده یک مدال طلا و دو نقره جهان در وزن ۶۳ کیلوگرم کشتی گرفت و در پایان با نتیجه ۶ بر ۱ شکست خورد و به فینال نرسید.
گرایی در دیدار ردهبندی باید برای کسب مدال برنز رقابت کند.
نماینده ایران در وزن ۶۷ کیلوگرم المپیک پاریس هنوز مشخص نشده و از بین محمدرضا گرایی و سعید اسماعیلی، یکی راهی المپیک میشود. بنابراین نتیجه تورنمنت مجارستان در انتخاب کشتیگیر اعزامی تاثیر زیادی دارد.
نحوه انتخاب کشتیگیر وزن ۶۷ کیلوگرم
هر کشتیگیری که مدال طلا را کسب کند، ملیپوش این وزن خواهد بود. در صورتی که گرایی مدال نقره و اسماعیلی مدال برنز بگیرند، طبق چرخه انتخابی تیم ملی، گرایی ملیپوش این وزن خواهد شد. در حالت عکس برنده یک رقابت رو در رو، ملیپوش را تعیین میکند. در صورتی که هر دو کشتیگیر مدال برنز بگیرند، گرایی به یک پیروزی و اسماعیلی به دو پیروزی در رقابت رو در رو نیاز دارند. در صورتی که اسماعیلی موفق به پیروزی بر گرایی شود و به مدال نقره برسد و گرایی نیز صاحب مدال برنز شود، پس از ۳۰ دقیقه یک کشتی بین این دو برگزار و نفر برنده، ملیپوش این وزن خواهد شد. در صورتی که اسماعیلی مدال کسب کند و گرایی مدال نگیرد، اسماعیلی ملیپوش این وزن خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات