• یکشنبه / ۳ تیر ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403040301315
  • خبرنگار : 50189

توصیه یک سیاستمدار به مردم:

مردم پای صندوق‌های رای اراده خود را به منصه‌ظهور برسانند

مردم پای صندوق‌های رای اراده خود را به منصه‌ظهور برسانند

ایسنا/کرمان دانشیار علوم سیاسی مسائل ایران گفت: بی‌شک برای آنکه کشور در دست اقلیتی نیفتد؛ نیازمند مشارکت حداکثری هستیم و مردم بایستی با حضور گسترده در پای صندوق‌های رای اراده خود را به منصه‌ظهور برسانند.

حسین معین‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری اظهار کرد: شرکت در انتخابات هم به تامین منافع ملی کمک می‌کند و قدرت چانه‌زنی دولت و نظام را افزایش می‌دهد و هم می‌تواند منجر به تغییر سیاست‌های نظام در حوزه‌های داخلی، خارجی و مباحث اقتصادی شود.

«با توجه به اینکه گروه‌های مختلف سیاسی، سیاست‌های خود را اعلام کردند بنابراین می‌توان گروه‌های سیاسی داخلی را از هم تمیز داد و در این انتخابات شاهد حضور رنگارنگ از طیف‌های گوناگون سیاسی هستیم، بنابراین فرصت خوبی برای مشارکت مردم در این انتخابات است». این بخش دیگری از سخنان عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان بود.

به اعتقاد دانشیار علوم سیاسی مسائل ایران، انتخابات را نباید صفر یا ۱۰۰ دید و برای اینکه اراده‌مان را به منصه‌ظهور برسانیم، نیازمند مشارکت هستیم. اکنون فضا برای مشارکت حداکثری فراهم است، زیرا در این انتخابات همه طیف‌های سیاسی نماینده دارند.

به توصیه وی، نباید حرف‌های ضد انقلاب‌ها و کسانی که با انقلاب زاویه دارند را جدی گرفت و نیازمند مشارکت و حضور هستیم.

به گفته دانشیار علوم سیاسی مسائل ایران گفت: نیازمند مشارکت حداکثری هستیم و مردم بایستی با حضور گسترده در پای صندوق‌های رای اراده خود را به منصه‌ظهور برسانند. این مشارکت هم پیام برای نظام سیاسی و هم برای برنامه‌های اعلامی کاندیداها است.

وی با بیان اینکه مخالف تحریم انتخابات و صندوق رای هستم، تصریح کرد: وجهه جمهوریت نظام، نیازمند مشارکت است و حوزه سیاست، حوزه قهر نیست بلکه حوزه سرنوشت جمعی است و نباید اراده یک عده معدود و خاص باعث قهر کردن ما با سیاست شود و جمهوری اسلامی محصول دو رویکرد الهی محور و جمهوری محور است و باید تلاش کنیم وجه جمهوریت نظام را با انتخابات همیشه زنده و پویا نگه داریم.

معین‌آبادی ادامه داد: گاهی مافیای قدرت درون دولت به دنبال حداقل مشارکت است تا کاندیدای مورد نظرشان بیرون بیاید و در بیرون از کشور هم ضد انقلاب‌ها به دنبال کاهش مشارکت هستند.

استاد بخش سیاسی دانشگاه شهید باهنر کرمان در پایان گفت: باید مشارکت بالای ۶۰ درصد داشته باشیم و نباید به ۴۰ یا ۳۰ درصد قانع و از آن خوشحال باشیم. با حرف‌های روشنفکرنما و قهرگونه مبنی بر اینکه «چه رای دهم چه ندهم» موافق نیستم و حتما برای آنکه اراده خودمان را به منصه‌ظهور برسانیم باید در انتخابات مشارکت داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha