در این بازارچه محلی، زنان روستای شاهزید و دیگر روستاهای شهرستان آمل با رویکرد «روستا برای نوآوری و نوآوری برای روستا» توانمندیهای خود را در حوزههای مختلف تولیدات روستایی به نمایش گذاشتند.
مدیر اجرایی این بازارچه به خبرنگار ایسنا گفت: با برپایی این نمایشگاه محصولات صنایع دستی و بومی زنان روستایی عرضه و فرصتی برای معرفی توانمندی و ظرفیتهای این قشر فراهم میشود.
به گفته «سید سجاد حسینی»، این بازارچه در حدود ۴۰ غرفه در حوزه تولیدات بخش کشاورزی شامل عرقیات گیاهی، گیاهان دارویی، خشکبار، صنایع دستی زنان، فرش و گلیم، فرآوردههای لبنی، انواع مربا و ترشی، آشپزی، پوشاک، لحافدوزی و تشکدوزی، خیاطی، گلدوزی، لباسهای محلی و میوه و سبزیجات تازه برپا شده است.
وی برپایی چنین نمایشگاهها و بازارچه هایی را زمینهساز ایجاد اشتغال ارزان و پایدار عنوان کرد و ادامه داد: حمایت از تولیدات روستائیان از یک سو موجب شکوفایی اقتصاد محلی شده و از طرف دیگر به معیشت مردم و رفع موانع اقتصاد مقاومتی منجر میشود.
مدیر اجرایی بازارچه محلی روستای شاهزید آمل، افزود: باید معرفی تولیدات زنان روستایی به گردشگران و نسل جوان که به نوعی با خوراک و صنایع دستی محلی دهههای گذشته مرسوم و تا حدود زیادی فراموش شده، احیا و ترویج داده شود.
حسینی، همچنین از تداوم برگزاری جشنواره و بازارچه محلی در سالهای آینده در سطح وسیعتری در روستای شاهزید خبر داد.
به گزارش ایسنا، روستای جنگلی و ییلاقی شاهزید از توابع بخش امامزاده عبدالله در کیلومتر ۳۰ جنوب شهر آمل و در مسیر جاده هراز واقع شده است.
انتهای پیام
نظرات