مسعود ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: نهضت فعالسازی واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی را ایجاد کردیم و آمادگی داریم صنایع فعال و غیر فعال را مبتنی بر دانش و فناوری احیا کنیم.
وی افزود: با نهضت فعالسازی و احیای واحدهای صنعتی تفاهمنامهای منعقد شده و منتظریم این مهم در دستور کار قرار گیرد.
رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاددانشگاهی کشور با بیان اینکه وجود نیروی انسانی، نحوه مدیریت و ارتباطات و بازار رقابت از دیگر مشکلات صنایع است، افزود: در حال حاضر احیای صنایع مبتنی بر نقدینگی است در حالیکه باید این معضل به صورت خردمندانه و عالمانه مرتفع شود.
ابراهیمی با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که تولید کشور به ویژه تولید دانشبنیان با آن مواجه بوده، این است که ساختار اداره کشور مبتنی بر حمایت از تولید نیست، گفت: خیلی نگاه جزیینگری و محلینگری روی این موضوع حاکم است و متاسفانه فرآیندها به صورت دلالی و واسطهگری است.
وی اضافه کرد: در داخل کشور فناوریها تولید میشود و این درحالیست که در مواردی فناوری را از چین وارد میکنیم و باید این نقیصه برطرف شود.
رئیس سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاددانشگاهی کشور یادآور شد: بیش از ۱۰۰ واحد دانشبنیان در پارکهای البرز و کرمانشاه داریم که در حوزههای نفت، گاز، انرژی، صنعت و معدن و کشاورزی فعال هستند.
ابراهیمی بیان کرد: چهار داروی گیاهی از پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی کشور تولید شده که خوشبختانه فرآیند تجاریسازی را طی کردهاند و سرمایهگذار آن در حال تولید و عرضه این محصولات دارویی است.
وی خاطرنشان کرد: این محصولات در درمان کبد چرب و درمان اعتیاد تاثیرگذارند.
انتهای پیام
نظرات