علی رحمانی به مناسبت روز صنعت و معدن در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: استان قزوین با دارا بودن یک درصد از مساحت کشور، بیش از ۵ درصد صنایع کشور را داراست و از این روی میتوان گفت که این استان یک استان صنعتی با پتانسیلهای فراوان به شمار میرود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین با بیان اینکه عمده صنایع استان قزوین مربوط به بخش خصوصی است، گفت: عمده سهم اشتغال در استان قزوین مربوط به صنایع است و بسیاری از کالاهای اساسی که در سراسر کشور مورد استفاده مردم قرار میگیرد، از استان قزوین تولید میشود.
وی ضمن عرض تبریک و خدا قوت به مناسبت روز صنعت و معدن و دهه تولید و تجارت به صنعتگران، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین دستاوردهای دولت سیزدهم، توجه به صنعت، استقرار صنایع، احیای واحدهای صنعتی و ساماندهی شهرکهای صنعتی بوده است.
سرپرست سازمان برنامه و بودجه استان قزوین ادامه داد: بالغبر ۱۸۱ واحد صنعتی در استان قزوین باهمت دولت سیزدهم به چرخه احیا بازگشته است و این واحدها منجر به ایجاد بیش از ۳۰۰۰ شغل در استان شده است، همچنین در دولت سیزدهم، استان قزوین در حوزه جذب سرمایه رتبه دوم کشوری را از آن خود کرد.
وی خاطرنشان کرد: تمایل و خواست استان اقبال به حمایت از صنایع دانشبنیان بوده است که در این زمینه با کمک برخی دستگاهها از جمله پارک علم و فناوری، توسعه اقتصاد دانشبنیان در استان قزوین به مرتبه یکم کشور رسید.
رحمانی ادامه داد: این استان در دولت سیزدهم بیشترین نرخ جذب نیروی انسانی را در حوزه صنایع داشته است، اگر در دولتهای پیشین اشتغال یکی از مهمترین دغدغهها و مطالبات جوانان قزوینی در این استان بوده است، با درایت دولت سیزدهم امروز صنایع قزوین به مرحلهای رسیده که نیاز به نیروی انسانی دارند و در تأمین نیروی کار دچار مسئله هستیم.
وی اظهار کرد: اقدامات ما در حوزه صنایع همچنان به قوت خود پابرجا است، نزدیک به ۲۰۰ شرکت در استان قزوین وجود دارد که نیاز به احیاء دارد. در حوزه جذب سرمایهگذار خارجی و داخلی، همچنان در تلاشیم و در حوزه توسعه زنجیره ارزش، در حال برنامهریزی و اقدامات قابلتوجه هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین در پایان بیان کرد: قزوین در بحث توسعه زنجیره ارزش در بخش کانیهای غیرفلزی، شویندهها و سایر زنجیرهها پیشگام است و امیدواریم بتوانیم در آینده به دستاوردهای چشمگیرتری دست پیدا کنیم.
انتهای پیام
نظرات