محسن لشکری امروز (۲۰ تیر ماه) اظهار کرد: این دو نمازخانه بین راهی در دو محور «سمنان - دامغان» و «سمنان - فیروزکوه» به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه این پروژهها در محورهایی ساخته شدند که متقاضی بخش خصوصی نداشتند، ادامه داد: دولت از محل اعتبارات دولتی برای ساخت و احداث ۱۱۰ باب نمازخانه بین راهی همراه سرویسهای بهداشتی و خدماتی، برنامهریزی کرده که سهم استان سمنان از آن دو باب بوده است. هر کدام از این پروژهها نمازخانه، سرویسهای بهداشتی مردانه و زنانه، فروشگاه، سرایداری و ... دارند.
او با اشاره به اینکه ساخت اینگونه عناصر در برخی محورها، متقاضی سرمایهگذاری ندارد، گفت: دولت، وزارت راه و شهرسازی را مکلف به ساخت پروژهها و خدماتدهی به کاربران جادهای کرده است.
معاون فنی و راههای روستایی راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان بیان کرد: این پروژهها در جوار راهدارخانههای اداره کل راهداری ساخته شدند تا امکان استفاده مفید در شرایط خاص را هم داشته باشند.
وی با بیان اینکه این نمازخانهها با هدف ترویج فرهنگ نماز و ارائه خدمات به مسافران و کاربران جادهای ساخته شدند، اظهار کرد: تلاش شده است در ساخت این مراکز و نمازخانهها از معماری ایرانی - اسلامی استفاده شود. اصولاً احداث مراکز خدماتی و نمازخانههای بین راهی در نقاط و محورهایی که مجتمعهای بین راهی ندارند، علاوه بر ترویج اقامه نماز و تقویت زیرساختهای جادهای، نقش مهمی در ارائه خدمات رفاهی در تمام طول سال به مسافران و کاربران جاده دارد.
او با بیان اینکه سازمان راهداری کشور برای احداث نمازخانهها و پروژههای جدید دیگری با اعتبارات دولتی برنامهریزی کرده است، افزود: تلاش میشود با توجه به گستردگی محورها، سهم استان سمنان از این پروژههای جدید افزایش یابد.
انتهای پیام
نظرات