• شنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403042315527
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل میراث فرهنگی فارس اعلام کرد

تغییر ساعات بازدید بناهای تاریخی فارس/ ثبت ملی۶ درخت کهنسال

تغییر ساعات بازدید بناهای تاریخی فارس/ ثبت ملی۶ درخت کهنسال

ایسنا/فارس مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس از تغییر ساعت بازدید از بناهای تاریخی ـ فرهنگی این استان در ۳ ماهه دوم سال خبر داد.

محمد ثابت اقلیدی امروز، ۲۳ تیرماه در نشست میراث فرهنگی فارس با بیان اینکه ساعت بازدید تمامی اماکن تاریخی و موزه‌های تحت پوشش این اداره‌کل از ساعت ۹ صبح آغاز می‌شود، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده ساعت کاری و بازدید موزه‌ها و اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در ۳ ماهه دوم سال با تغییراتی همراه است.

وی افزود: ساعت بازدید از مجموعه فرهنگی حافظ، سعدی و ارگ کریم‌خانی از ساعت ۹ تا ۲۲ است که فروش بلیت در این اماکن تا ساعت ۲۱:۳۰ خواهد بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس ادامه داد: ساعت بازدید از موزه حمام وکیل، موزه پارس، موزه سنگ‌های تاریخی هفت تنان، عمارت دیوانخانه و مجموعه جهانی تخت جمشید از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ است که فروش بلیت در این اماکن تا ساعت ۱۸:۳۰ است.

ثابت اقلیدی در ادامه سخنان خود از قرار گرفتن ۷ پرونده میراث طبیعی این استان در فهرست ملی خبر داد و گفت: شماره ثبتی ۶ درخت کهنسال و یک غار از استان فارس در فهرست ملی ابلاغ شد.

وی بیان کرد: درخت کهنسال مشکان در شهرستان نی‌ریز به شماره ۱۲۷۲، درختان کهنسال امامزاده سید نورالدین علوی(ع) در شهرستان سپیدان به شماره ۱۲۶۹ در فهرست ملی میراث طبیعی کشور به ثبت رسید.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس افزود: درخت ارس سه وول با قدمت حدود ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ سال هم در شهرستان استهبان به شماره ۱۲۶۵ در فهرست ملی جای گرفت. همچنین درختان بنه کهنسال دولت‌آباد به شماره ۱۲۶۷ شهرستان ارسنجان و درخت کهنسال در شهرستان سپیدان و درخت بنه کوهنار با قدمت ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ سال در شهرستان فیروزآباد به شماره ۱۲۷۱ در فهرست میراث طبیعی کشور ثبت شدند.

ثابت اقلیدی در ادامه گفت: غار طبیعی انگره مینو مربوط به دوران سوم و چهارم زمین‌شناسی است که در شهرستان سپیدان واقع شده و هم اکنون به شماره ۱۲۷۰ در فهرست میراث طبیعی کشور به ثبت رسیده است.

وی تأکید کرد: این آثار ضمن رعایت حقوق مالکانه تحت نظارت حمایت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرار گرفتند و تدوین ضوابط حفاظتی و تعیین عرصه و حریم این آثار به‌عهده این وزارتخانه است و هرگونه دخل و تصرف یا اقدام و عملیاتی که به تخریب یا تغییر اصالت اثر منجر شود، ممنوع است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha