محمد فریدن در حاشیه جلسه خانه فناور محیط زیست جهاد دانشگاهی لرستان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در دانشگاه علوم پزشکی لرستان توانمندیهای لازم برای تحقیق و پژوهش برای صنایع استان وجود دارد.
وی اضافه کرد: نباید تنها به انجام یک تحقیق اکتفا کرد بلکه باید نتایج آن را عملیاتی کنیم که در این راستا به شناسایی چالشها و معضلات زیستمحیطی نیاز است.
عضو علمی خانه فناور محیط زیست جهاد دانشگاهی لرستان گفت: متاسفانه تا اهرم فشاری پیوست سلامت و الزامات قانونی نباشد در لرستان صنایع و واحدهای تولیدی اقدام به رفع معضلات و چالشهای زیست محیطی خود نمی کنند.
فریدن اضافه کرد: محیط زیست و مراکز بهداشتی ضابط هستند و باید صنایع روی حل معضلات زیستمحیطی خود سرمایهگذاری داشته باشند و از ما بخواهند که این نیازهای آنان را برطرف کنیم.
وی بیان کرد: استفاده از توانایی فناوران استان در راستای حل چالشهای محیط زیستی لرستان ضرورت دارد و برای اثرگذاری یک کار تحقیقاتی و پژوهشی قطعا نیاز به تامین اعتبار و حمایتهای مالی است.
عضو علمی خانه فناور محیط زیست جهاد دانشگاهی لرستان ادامه داد: ضرورت دارد کارگروههای تخصصی زیرشاخه محیط زیست (پسماند، آب و فاضلاب و آلودگی هوا) تشکیل شود و علوم پزشکی لرستان در این راستا میتواند کمک حال خانه فناور محیط زیست استان باشد.
انتهای پیام
نظرات