منصور مهرزاد روز یکشنبه ۱۵ مرداد در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: این میزان اعتبار از محل اعتبارات سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور به روستای پالنگان تخصیص داده شد تا برای تأمین زیرساختهای گردشگری این روستای منتخب هزینه شود.
وی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی تاکنون در روستای پالنگان انجام شده است، گفت: توسعه زیرساختهای گردشگری زمینه برای حضور هر چه بیشتر گردشگران در این روستا را فراهم خواهد کرد که این امر میتواند گامی مهم در راستای رونق و توسعه اقتصادی منطقه باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان با بیان اینکه روستای پالنگان کردستان یکی از هشت روستایی است که به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در این رقابت جهانی شرکت می کند، ابراز امیدواری کرد که با تداوم این تلاشها زمینه برای توسعه گردشگری پالنگان و ثبت جهانی آن فراهم شود.
سازمان جهانی گردشگری ٩ شاخصه از جمله دارا بودن منابع فرهنگی، ترویج و حفاظت از آن، پایداری اقتصادی، محیطی، اجتماعی، پتانسیل گردشگری و توسعه و یکپارچگی زنجیره ارزش، حاکمیت و اولویتبندی گردشگری و نیز امور بهداشت، ایمنی و امنیت را به عنوان معیارهای انتخاب روستاهای جهانی اعلام کرده است.
روستاهایی که توسط سازمان جهانی گردشگری معرفی شوند از اطلاعرسانی بینالمللی و امتیازهای تبلیغاتی به عنوان نمونهای برجسته از یک مقصد گردشگری روستایی بهرهمند خواهند شد و ضمن دریافت لوح بهترین روستاهای جهانی به مدت سه سال به عضویت در شبکه روستاهای جهانی قرار خواهند گرفت.
همچنین فضایی برای تبادل تجربیات و آموزشها و در کل یاری رساندن به رشد گردشگری روستاهای کشور برشی از دستاوردهای این مهم به شمار میآید.
پالنگان روستایی از توابع شهرستان کامیاران در ٤٧ کیلومتری شمال غربی این شهر و در دره تنگیور قرار دارد و یکی از روستاهای پلکانی و گردشگرپذیر استان کردستان محسوب میشود.
اتهای پیام
نظرات