منصور خزایی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: این واحد ۸۴ هزار قطعه ای با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد در شهرستان فامنین در حال احداث بوده و بر اساس پیشبینی تا پایان سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری خواهد رسید ضمن اینکه این پروژه پتانسیل افزایش ظرفیت تا ۱۵۰ هزار قطعه را داراست.
وی با بیان اینکه این مجموعه کامل در بازه زمانی یکساله به این درصد از پیشرفت فیزیکی رسیده است، افزود: در این مجموعه زنجیره کامل پرورش از جوجه کشی، پرورش و نگهداری گله مادر تا کشتار و بستهبندی بلدرچین انجام خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به تولید سالیانه ۲۱ تن گوشت بلدرچین در فامنین توسط واحدهای تولید و پرورش بلدرچین شهرستان، تصریح کرد: در حال حاضر شهرستان فامنین دارای دو واحد پرورش بلدرچین با ظرفیت ۷۲ هزار و ۸۰۰ قطعه بلدرچین بوده که به صورت دورهای اقدام به تولید گوشت و تخم بلدرچین میکنند.
خزایی با بیان اینکه در هر دوره این واحدها در شهرستان سه تن گوشت بلدرچین تولید دارند، اضافه کرد: سالیانه هفت بار به صورت دورهای تولید گوشت بلدرچین در این واحدها انجام میگیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین میزان تولید سالیانه گوشت بلدرچین این شهرستان را ۲۱ تن و میزان تولید تخم بلدرچین را روزی ۲۸ هزار عدد دانست و گفت: گوشت تولید شده بلدرچین شهرستان علاوه بر مصرف شهرستان به سایر استانها چون تهران، قم و استان های شمالی نیز ارسال میشود.
خزایی با اشاره به اینکه عرضه بلدرچین در سن کم برای مصرف گوشت یکی از مزایای پرورش این پرنده است، بیان کرد: دوره کوتاه پرورش، ضریب تبدیل غذایی مطلوب، نیاز به فضای پرورش کم و مقاومت نسبت به بیماریها را میتوان از دیگر مزایای پرورش بلدرچین برشمرد.
وی با بیان اینکه معمولاً قیمت گوشت بلدرچین در بازار متفاوت است، یادآور شد: قیمت هر کیلو گوشت بلدرچین میانگین ۲۴۰هزار تومان و قیمت بلدرچین ماده تخمگذار هر کیلو ۱۳۵هزار تومان است ضمن اینکه اینقیمتها تا حدودی متغیر هستند.
خزایی یادآور شد: خوشبختانه آشنایی مردم با خواص گوشت بلدرچین، لذیذ و مقوی بودن گوشت و تخم آن موجب افزایش تقاضای مصرف آن شده و پرورش بلدرچین را به منبع خوب و سودآوری برای اشتغال تبدیل کرده است.
انتهای پیام
نظرات