محمدرضا مظلومی در گفت و گو با ایسنا، درباره تعداد ورزشکاران نابینا و کم بینا اعزامی به پارالمپیک پاریس اظهار کرد: با حذف وحید نوری از بازی های پارالمپیک پاریس به خاطر موضوع کلاس بندی پزشکی با ۱۴ ورزشکار (۶ ورزشکار در دوومیدانی، ۲ورزشکار در جودو و ۶ ورزشکار در گلبال) به همراه ۶ مربی عازم پاریس می شویم.
وی در خصوص انتقاد برخی از دوومیدانی کاران نابینا و کم بینا اعزامی به پارالمپیک پاریس در خصوص عدم اعزام مربیان تخصصی آنها به پاریس اظهار کرد: ما این مساله را با پارالمپیک مطرح کردیم. برای ۶ دوومیدانیکار اعزامی ما که ۵ نفر آن ها مرد هستند، کمیته ملی پارالمپیک تنها سهمیه دو مربی را داده که البته از بین این ۵ دوومیدانی کار یکی از ورزشکاران علاوه بر این که نابیناست، ناشنوا نیز هست. ما برای افزایش تعداد مربیان خود به پارالمپیک اعتراض نیز کردیم اما آن ها گفتند چون در تعداد سهمیه ها محدودیت داریم امکان اعزام بیش از ۲ مربی در دوومیدانی وجود ندارد.
مظلومی گفت: در حال حاضر مهدی اولاد شانس کسب دو مدال در پرتاب وزنه و دیسک را دارد و واقعا سخت است که بدون مربی در پارالمپیک پاریس برای مدال طلا بجنگد و ورزشکار قطعا از نظر روحی و روانی آسیب میبیند. در این زمینه کمیته ملی پارالمپیک باید پاسخگو باشد نه فدراسیون.
رئیس فدراسیون ورزش نابینایان و کم بینایان در پاسخ به این پرسش که پیش بینی کسب چند مدال برای ۱۴ ورزشکار اعزامی به پارالمپیک پاریس را دارید، گفت: کمیته ملی پارالمپیک برای ما پیش بینی کسب یک مدال طلا و یک برنز در جودو، در دوومیدانی یک طلا، دو نقره و ۲ برنز را کرده و در گلبال نیز تلاش بر این است که جزو ۴ تیم قرار بگیریم.
مظلومی در پاسخ به این پرسش که با توجه به افزایش تعداد دوپینگ ورزشکاران نابینا و کم بینا در بازی های پاراآسیایی هانگژو چین، چه اقدامی در این خصوص برای پارالمپیک پاریس انجام شده است، افزود: کمیته ملی پارالمپیک در خصوص پیشگیری از دوپینگ مرتب برای ورزشکاران اعزامی کلاس های آموزشی برگزار می کند و حتی از هر کدام از ورزشکاران تعهد مالی گرفتیم که اگر دوپینگ آن ها مثبت شود تعهدات مالی آن ها را اجرایی خواهیم کرد.
وی در پایان افزود: این تعهد مالی را گرفتیم که هر اتفاقی رخ داد ورزشکار و کادر فنی پاسخگو باشند.
انتهای پیام
نظرات