امیرحسین مزروعی به خبرنگار ایسنا گفت: ما در حوزۀ ساخت مسکن با دورهای از رکود و افزایش قیمت تمامشده روبهرو شدیم. این مسئله کشوری بود و شهرداری نمیتوانست بهطور مستقیم برای حل آن اقدام کند. اما تصمیم گرفتیم به سهم خود در این زمینه اقداماتی داشته باشیم. تعریف و تدوین بستههای تشویقی در چارچوب مشوقهای ساختوساز راهحل ما بود.
او در ادامه توضیح داد: صدرو پروانۀ ساختمانی در سال ۱۴۰۱ به ۱۸۳ و در سال ۱۴۰۲ به ۱۷۱ فقره رسید. امسال، صدور پروانۀ ساختمانی در قلمرو بافت فرسودۀ اصفهان به ۱۹۳ مورد رسیده است. بر این اساس و در مقایسه با مدت مشابه در سالهای قبل میتوان گفت که به رشد ۱۳درصدی دست یافتهایم.
مدیر شهرسازی الکترونیک شهرسازی اصفهان با تأمل در برخی نقاط فرسودۀ شهر یادآور شد: رشد صدور پروانه در برخی از مناطق فرسوده اصفهان اثرگذاری و اهمیت بستههای تشویقی را آشکار میکند. برای نمونه، صدور پروانه در منطقۀ ۹ به ۱۴۳ و در منطقۀ ۱۳ به ۱۱۴ مورد رسید.
مزروعی افزایش خدمات غیرحضوری را از اهداف مهم شهرداری دانست و بیان کرد: همچنان از این ظرفیت استفاده میکنیم تا آمار صدور پروانه بهطور غیرحضوری از رقم کنونی هم فراتر برود.
انتهای پیام
نظرات