• دوشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۳ / ۲۱:۰۰
  • دسته‌بندی: گزارش و تحلیل
  • کد خبر: 1403060502734
  • خبرنگار : 71661

پرده‌برداری دیلی‌میل از تنش‌های پشت‌پرده دموکرات‌ها

پرده‌برداری دیلی‌میل از تنش‌های پشت‌پرده دموکرات‌ها

در حالی که تنها ۲ ماه تا انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باقی مانده، چهره‌های برجسته حزب دموکرات مانند «جو بایدن»، «باراک اوباما» و «نانسی پلوسی» شاهد افزایش تنش‌های داخلی خود بوده‌اند، تنش‌هایی که در بعضی موارد هیچ ارتباطی با دنیای سیاست نداشته و از خصومت‌های کاملا شخصی نشات گرفته‌اند.

به گزارش ایسنا، ‌دوشنبه هفته گذشته قرار بود بایدن حدود ساعت ۱۰:۳۰ شب به وقت محلی در کنوانسیون ملی حزب دموکرات در شیکاگو آخرین سخنرانی خود را انجام داده و مشعل را به کامالا هریس تحویل دهد.

بااین‌حال، سخنرانی او آن‌قدر به تعویق افتاد که وقتی به پایان رسید، ساعت ۱۲:۱۵ نیمه‌شب بود و بیشتر آمریکایی‌ها به خواب رفته بودند. اجرای یکی از خوانندگان محبوب بایدن و برنامه پخش فیلمی برای ادای احترام به وی هم در دقیقه ۹۰ لغو شد.

علاوه بر این، سخنرانی «جیل بایدن» همسر جو بایدن و دخترشان «اشلی» هم از نظر بسیاری از شرکت‌کنندگان کوتاه بود، هرچند که کاخ سفید هرگونه دست‌کاری در مدت سخنرانی آن‌ها را رد کرده است.

به گزارش دیلی میل، در هفته‌های اخیر جیل بایدن به صورت فزاینده‌ای از آنچه آن را «خیانت» دموکرات‌ها به همسر خود می‌نامد، شکایت کرده است.

در اوایل ماه میلادی جاری دیلی میل گزارش داد «نانسی پلوسی» رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا و از چهره‌های برجسته ایالات متحده به بایدن پیغام داده که اگر از رقابت‌های انتخاباتی کناره‌گیری نکند، علیه او سخنرانی خواهد کرد. یک روز پس از این پیام تهدیدآمیز، بایدن با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) از نامزدی حزب دموکرات در انتخابات آمریکا کناره‌گیری کرد.

به گزارش دیلی میل، ضرب‌الاجل پلوسی به بایدن دوستی پنجاه ساله این ۲ خانواده را برهم زده و نشان از تنش‌های فراوانی دارد که در هفته‌های گذشته در حزب دموکرات در جریان بوده است.

پرده‌برداری دیلی‌میل از تنش‌های پشت‌پرده دموکرات‌ها
نانسی پلوسی (لباس زرد) در کنوانسیون دموکرات‌ها

سخنرانی متفاومت میشل از باراک

«باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق آمریکا که بایدن در دولت وی مقام معاونت رئیس‌جمهور را برعهده داشت، در سخنرانی خود در کنوانسیون دموکرات‌ها بایدن را «برادر» خطاب کرد، اما همسر وی، «میشل»، در طول سخنرانی پرشور ۲۳ دقیقه‌ای خود حتی یک‌بار هم نامی از بایدن نبرد.

بسیاری از منابع داخلی حزب دموکرات این اقدام میشل اوباما را یک توهین آشکار می‌دانند و گفته‌اند که تا قبل از کناره‌گیری بایدن از رقابت‌ها، میشل سخنرانی در کنوانسیون دموکرات‌ها را نپذیرفته بود.

گزارش‌ها حاکی از آن است که همسر سابقِ «هانتر بایدن» پسر جو بایدن از دوستان صمیمی همسر اوباماست و میشل از رفتار خانواده بایدن با او پس از طلاق آن‌ها در ۲۰۱۷، بسیار ناراحت است و در دوران نامزدی بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری، میشل هرگز از او حمایت نکرد.

نانسی پلوسی هم در اجلاس دموکرات‌ها حضور داشت. در روز دوشنبه هنگامی که خبرنگار دیلی میل از بایدن پرسید آیا هنوز از پلوسی عصبانی است یا با او صحبت کرده، بایدن تنها گفت: «نه، با او صحبت نکرده‌ام.»

به گزارش رسانه انگلیسی، حمایت سریع و قاطع بایدن از کامالا هریس به‌نوعی با هدف انتقام‌گیری از نانسی پلوسی صورت گرفته است، زیرا این ۲ چهره رابطه نزدیکی ندارند و هنگامی که هریس در سال ۲۰۱۰ برای اولین بار برای سمت دادستان کل ایالت کالیفرنیا نامزد شد، پلوسی از نامزد رقیب او حمایت کرد.

پرده‌برداری دیلی‌میل از تنش‌های پشت‌پرده دموکرات‌ها
اوباما در کنوانسیون دموکرات‌ها

کینه شتری بایدن از اوباما

بر اساس این گزارش، پلوسی نگرانی‌های فراوانی نسبت به هریس داشته و پس از کناره‌گیری بایدن، با انتخاب او به عنوان نامزد دموکرات‌ها در انتخابات مخالف بود، اما بسیاری بر این باورند که بایدن چند ساعت پس از کناره‌گیری خود از هریس حمایت کرد تا به پلوسی اجازه ندهد هریس را هم مانند او از رقابت‌ها خارج کند.

دستیاران بایدن مدعی هستند که جو و جیل بایدن گذشته‌ها را فراموش کرده و به آینده چشم دوخته‌اند، اما منابع داخلی کاخ سفید چیز دیگری می‌گویند.

در گزارش دیلی میل آمده است: «گفته می‌شود که بایدن همچنان از رئیس سابق خود (اوباما) کینه دارد، زیرا او در سال ۲۰۱۶ به جای حمایت از نامزدی بایدن، از هیلاری کلینتون حمایت کرد.»

خشم بایدن از اوباما آنقدر زیاد است که به گزارش دیلی میل، هریس در روز سه‌شنبه یک گردهمایی انتخاباتی ترتیب داد تا توجیهی برای عدم شرکت در سخنرانی اوباما پیدا کرده و به احساسات بایدن احترام گذاشته باشد.

این در حالی است که هریس به حمایت اوباما نیاز دارد و گفته می‌شود که این ۲ نفر به هم نزدیک هستند. هریس از نخستین حامیان نامزدی اوباما در سال ۲۰۰۸ بوده و آن‌ها به صورت منظم گفت‌وگوی تلفنی دارند. اوباما نیز به‌محض اعلام نامزدی هریس، به‌گرمی از حضور وی در انتخابات حمایت کرد.

در انتهای گزارش رسانه انگلیسی آمده است که تنها ۷۰ روز تا انتخابات مانده و دموکرات‌ها نباید بگذارند مشکلات داخلی ناشی از حذف بایدن، کمپین هریس را از مسیر خارج کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha