«محمودرضا سعیدپور» در خصوص عملکرد محیط زیست یکی از شهرکهای صنعتی مستقر در شهرستان پاکدشت در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: انباشت میلیونها تن پسماند صنعتی، ماسه سوخته ریختهگری، ناشی از فعالیت صدها کارگاه ریختهگری منطقه را با بحران مدیریت پسماند مواجه کرده است.
سعیدپور گفت: طبق ماده ۷ قانون مدیریت پسماند، مدیریت اجرایی پسماندهای صنعتی و ویژه بر عهده تولید کننده است و در صورت تبدیل آن به پسماند عادی به عهده شهرداریها، دهیاریها و بخشداریها است و در تبصره ذیل آن، اشاره شده که مدیریتهای اجرایی میتوانند تمام یا بخشی از عملیات مربوط به جمعآوری، جداسازی و دفع پسماندها را به اشخاص حقیقی و حقوقی واگذار کنند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست پاکدشت در ادامه بیان کرد: متصدیان و مدیران کارگاهها و کارخانجات در قبال قانون مسئولیت دارند و ملزم هستند؛ پسماندهای تولید شده را از طریق سامانه جامع پسماند محیط زیست کشور، مدیریت کنند.
وی ادامه داد: کلیه پسماندهای مراکز واحدهای صنعتی، خدماتی، تولیدی، معدنی در صورت مدیریت از طریق این سامانه به نحو اصولی دفع و امحاء و آثار تخریبی سوء مدیریت با رعایت اصول قانونی برطرف میشود.
سعیدپور افزود: مدیریت فاضلابهای تولیدی در این شهرک غیراصولی بوده و در فصول بارندگی بر شدت اثرات سوء محیط زیستی آن افزوده است.
وی در ادامه گفت: همچنین در این شهرک، فضای سبز تحت تأثیر آبیاری با فاضلاب است.
این مسئول تصریح کرد: پساب خروجی تصفیهخانه فاضلاب شهرک صنعتی به درستی تصفیه نشده و پس از عملیات تصفیه به دلیل عملکرد ناقص آن ضمن آلودگی خاک موجبات تخریب و خشک شدن بخشی از فضای سبز شهرک صنعتی را فراهم کرده است.
رئیس محیط زیست پاکدشت در پایان تصریح کرد: کلیه تخلفات اشاره شده از طریق دستگاه قضایی تحت پیگیری قانونی است.
انتهای پیام
نظرات