• دوشنبه / ۲ مهر ۱۴۰۳ / ۰۷:۴۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1403070100296
  • خبرنگار : 71468

نقش شورای برون‌مرزی در نظارت بر سفر فدراسیون‌ها چیست

فدراسیون‌ ورزشی یا آژانس مسافرتی؟

فدراسیون‌ ورزشی یا آژانس مسافرتی؟

برخی فدراسیون‌های ورزشی با گرفتن ویزا برای افراد غیرمرتبط بیشتر نقش آژانس‌های مسافرتی را ایفا می‌کنند و در این میان شورای برون‌مرزی وزارت ورزش نیز نظارت خاصی بر افرادی که عازم سفر می‌شوند، ندارد.

به گزارش ایسنا، برگزاری برخی رویدادهای ورزشی در کشورهای عضو شنگن باعث می‌شود افراد مرتبط و غیرمرتبط زیادی خواهان اعزام شوند حالا اگر همین رویدادها در برخی کشورهای آسیایی یا آفریقایی باشد یک نفر هم قدم جلو نمی‌گذارد.

این اتفاق عجیب تقریبا در برخی فدراسیون‌ها باب شده که وقتی تیمی قصد دارد برای حضور در یک رویداد ورزشی عازم اروپا شود، افراد زیادی از سوی فدراسیون برای دریافت ویزا معرفی می‌شوند. این اتفاق اخیرا برای وزنه‌برداری هم رخ داد و لیستی منتشر شد که در آن افراد مختلف با سمت‌های عجیب و غریب گنجانده شده بودند. حالا این سوال پیش می‌آید علاقه به وزنه‌برداری آن‌ها را راغب کرده مشتاق حضور در اسپانیا باشند یا گرفتن ویزای شنگن و اروپا گردی؟حالا باید دید سه ماه دیگر که مسابقات قهرمانی بزرگسالان جهان در بحرین برگزار می‌شود، افرادی که در قالب  آنالیزور، سرپرست و کارشناس ورزش دنبال رفتن به اسپانیا بودند، برای سفر به بحرین هم پا پیش می‌گذارند یا فقط کشورهایی که ویزای شنگن دارند را می‌پسندند؟

از طرفی، زمانی که به شخصی انتقاد می‌شود به چه دلیل سفر غیرضروری همراه تیم ورزشی داشته، عنوان می‌کنند سفر با هزینه شخصی بوده است!

به اروپا گردی اعضای هیات اجرایی کمیته المپیک در حاشیه المپیک پاریس که پرداخته شد، پاسخ دادند با هزینه شخصی بوده یا وقتی فدراسیونی شخص غیر مرتبط اعزام می‌کند در جواب توجیه می‌کنند که هزینه سفر را از جیب داده‌اند. اما اگر این دسته افراد قصد دارند با هزینه شخصی به مسافرت بروند چرا فدراسیون‌ها باید ویزای آن‌ها را تهیه کنند؟ مگر فدراسیون‌های ورزشی آژانس مسافرتی هستند یا با حضور در یک رویداد بین‌المللی تور گردشگری برگزار می‌کنند؟

فدراسیون وزنه‌برداری در بیانیه‌ای مدعی شد: "لیست منتشر شده به‌عنوان نفرات اعزامی به اسپانیا، لیست اولیه‌ای بود که بیش از ۳ ماه پیش در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳  از سوی فدراسیون وزنه‌برداری به شورای برون مرزی ارسال شد و بعد از آن در چند مرحله این لیست دستخوش تغییراتی شد."  

فدراسیون اعلام کرد  لیست اولیه به شورای برون مرزی ارسال شده است و اصلا چرا باید چنین لیستی به شورای برون مرزی با عناوین عجیب و غریب ارسال شود؟ 

همچنین این سوال مطرح می شود که آیا شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان دقت کافی روی لیست فدراسیون‌ها دارد؟ نقد به این شورا هم وارد است که چرا اجازه می‌دهد افراد غیر ضروری در اعزام‌ها کنار تیم‌های ملی باشند یا فدراسیون‌ها برای آن‌ها ویزا بگیرند. 

انتظار می‌رود وزارت ورزش در دوره جدید کاری خود، نظارت دقیق‌تری روی اعزام‌ فدراسیون‌ها و هم‌چنین کنترل بیش‌تری بر وظایف شورای برون‌مرزی داشته باشد و جلوی ویزا گرفتن یا اعزام افراد غیرمرتبط توسط برخی فدراسیون‌ها را بگیرد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha