سید محسن موسوی در حاشیه جلسه شورای شهر بجنورد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهر بجنورد به لحاظ آسیب پذیری در بلایای طبیعی از جمله سیل و سیلاب شهری یکی از شهرهای ویژه محسوب میشود که نیازمند برنامهریزی ویژه برای مدیریت بحران دارد.
وی تاکید کرد: زیرساخت از جمله مولفههای اصلی در مدیریت بحران است و باید در چارچوب شهری، منطقهای و محلهای تعریف شود.
وی بیان کرد: توزیع زیرساختها، نوعی از عدالت در مدیریت بحران در گستره شهری محسوب میشود که باید با تاکید بر توجه به بافتهای فرسوده و مناطق حاشیه نشین باشد.
موسوی نکته قابل توجه را تاکید بر نظم و ساماندهی در مدیریت بحران هنگام حوادث دانست و افزود: هنگام حوادث باید خدمات محلهای نیز ارائه شود اما در زلزلههای اخیر طی دو روز گذشته شاهد این بودیم که بیشتر خدمات به صورت منطقهای بوده و عدم خدمات محلی را شاهد بودیم.
این عضو شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: از جمله مواردی که میشد در حوزه خدمات محلی دستهبندی کرد، همکاری بین سازمانی با آموزش و پرورش و آماده کردن مدارس برای اسکان مردم در محوطه آنها بود.
وی همچنین افزود: شب گذشته پارکها و فضای سبز بجنورد به طور کلی برای حضور و اسکان مردم آماده شد اما انتظار میرفت که بخشی از پارکها و فضای سبز برای این موضوع اختصاص پیدا کند تا اسکان مردم ساماندهی شده و از آسیب احتمالی به پارک و زیرساختهای آن جلوگیری شود.
موسوی اظهار کرد: انتظار میرود عملکرد شهرداران منطقه مورد بررسی قرار گرفته و آسیب شناسیهای لازم در مدیریت بحران انجام شود تا در بحرانهای آتی بتوانیم خروجی مناسبتری داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات