ابوالفضل مهدیار در گفت وگو با ایسنا، افزود: نظارت و ساماندهی بر فعالیت بنگاههای مشاور املاک با هدف ساماندهی بازار مسکن از مسائل مورد توجه کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک در سیستان و بلوچستان بوده و بر اجرای این مساله اهتمام ویژهای وجود دارد.
وی ادامه داد: در این راستا تیمهایی متشکل از ناظران ادارهکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان و نمایندگان دستگاههای اجرایی مربوطه بازرسیهای مشترک از بنگاههای معاملات املاک در سطح استان را بر اساس موارد ۹ گانه مورد نظارت قرار می دهند، بطوریکه از سال گذشته تاکنون ماحصل اقدامات این کارگروه بعد از بازرسی بیش از هزار و ۱۹۴ مورد در سطح استان پلمب ۹۸ دفتر املاک غیر مجاز و معرفی ۱۹۰ واحد مشاور املاک متخلف دیگر به تعزیرات حکومتی بوده است.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با اشاره به راه اندازی سامانه خودنویس و محدود کردن سهم افزایش اجاره بها عنوان کرد: راه اندازی قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها در اردیبهشت ماه امسال اتفاق خوبی در حوزه مسکن بود.
مهدیار افزود: عدم ثبت قرارداد در سامانه خودنویس و اخذ کد رهگیری در تمامی معاملات انجام شده به منزله فرار مالیاتی واحد صنفی تلقی شده و در صورتی که در هنگام بازرسی از مشاور املاک این مورد مشاهده شود علاوه بر جریمه سنگین منجر به اعمال قانون بر واحد صنفی خواهد شد.
وی با بیان اینکه بازرسی و نظارت بر فعالیت تمام بنگاههای مشاور املاک با جدیت ادامه دارد تا روند عملکرد فعالیت این بخش ساماندهی شود، تصریح کرد: به تمامی مشاوران املاک اخطار دادهایم اگر قوانین صنفی را رعایت نکنند بدون هیچ اغماضی بر اساس قانون با آنها برخورد خواهد شد.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: یکی از مهمترین معضلات حوزه مسکن، سوداگری مشاوران املاک است و این افراد در گرانفروشی مسکن و اجارهبها نقش اساسی دارند و از این رو بازرسی و تشدید نظارت ها ادامه دارد تا شاهد ساماندهی این حوزه و بهبود وضعیت حوزه مسکن باشیم.
انتهای پیام
نظرات