احمدرضا یزدانی در حاشیه جلسه شورای اسلامی شهر بجنورد با گلایه از اینکه خدمات ارائه شده در شهرداری و شورا برای مردم به درستی منعکس نشد، اظهار کرد: اکنون سال آخر شورا است و شاید صرفا چند ماه دیگر در خدمت مردم باشیم اما مردم از عملکرد ما اطلاع درستی ندارند.
وی تاکید کرد: میزان آسفالت در شهر بجنورد هنگام شروع به کار شورای ششم، ۴۰ هزار متر مربع بود اما امسال شاهد هستیم که عملکرد آسفالت در شهر به ۴۰۰ هزار متر مربع رسیده و ۱۰ برابر افزایش یافته است.
وی ادامه داد: این در حالی است که ظرفیت کارخانه آسفالت شهرداری تغییری نکرده و نیروها نیز همان نیروهای قبلی هستند اما مدیریت صحیح منابع اتفاق افتاده و عملکرد افزایش یافته است.
یزدانی به حوزه حمل و نقل و ترافیک نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه ترافیک و حمل و نقل اتفاقاتی افتاده است که در پنج دوره پیشین شورای اسلامی مرکز استان بیسابقه بوده و با راهاندازی مرکز کنترل ترافیک، یک انقلاب رخ داده است.
وی ادامه داد: سه شهردار در دو دوره گذشته نتوانستند حتی یک اتوبوس برای شهر بگیرند اما در این دوره توانستیم بیش از ۲۵ اتوبوس برای شهر بگیریم.
وی تاکید کرد: در بخش هوشمندسازی نیز اقدامات موثری انجام شده که اگر به پایان برسد دیگر نیازی به حضور مستمر مردم در شهرداری نیست.
این عضو شورای اسلامی شهر بجنورد با بیان اینکه کارخانه کمپوست شهرداری به مدت ۱۲ سال تعطیل بود اما اکنون پیگیریها در حال رسیدن به نتیجه مطلوب برای فعال شدن آن است، اظهار کرد: حدود دو سوم از خدمات رفت و رو به شهر به بخش خصوصی واگذار و رضایت حداقلی شهروندان ایجاد شد؛ در حالی که در گذشته هیچ رضایتی از این خدمات وجود نداشت.
وی با تاکید بر اینکه بسیاری از اقدامات این دوره شورای اسلامی شهر نظیر نداشت، گفت: محله جوادیه در سالهای گذشته زیر سیل بود اما اکنون شرایط تغییر کرده، آبهای سطحی کنترل شده، اقدامات مختلف توسط شهرداری و آب منطقه انجام گرفته و رضایت مردم حاصل شده است؛ اما با این وجود عدهای فقط به دنبال تخریب هستند.
این عضو شورای اسلامی شهر بجنورد بیان کرد: پروژههای سرمایهگذاری بسیاری تهیه و آماده حضور سرمایهگذاران شده است. تقاطع غیر همسطح در حال پیگیری بوده و میلیاردها تومان اوراق مشارکت در آستانه انتشار قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه باید ارتباط ما با رسانهها بیشتر باشد، افزود: در موضوع سد معبر نیز عزم جدی وجود دارد برخوردهایی انجام شد اما در بعضی از موارد شاهد این بودیم که به دلیل دخالتهایی خارج از شهرداری، نتیجه مناسب حاصل نشد. اما اقدامات ما همچنان برای برخورد با متخلفان ادامه دارد و بر جلوگیری از جانبداری تاکید داریم.
یزدانی اظهار کرد: در خصوص بازگشاییها نیز اقدامات بسیار مناسبی انجام شد اما در یک نمونه به زمینی متعلق به شرکت آب منطقهای برخوردیم که طبق قانون باید واگذار شود اما هنوز این اتفاق نیفتاده و حتی مسئول مرتبط با استانداری جرات نمیکند که به آن مجموعه بگوید عقب نشینی کنند. به همین دلیل باید در جلسات به هر قیمتی که شده داد بزنیم تا گوش شنوایی پیدا شود.
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در این جلسه گفت: جور ورزش استان را شهرداری و شورای اسلامی شهر بجنورد میکشد.
مصطفی دلیریان افزود: در تمام محلاتی که زمین با کاربری ورزشی وجود داشت زمین ورزشی ایجاد شد.
وی ادامه داد: گود دو برار از بینظیر گودهای کشور است که بیش از ۲۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شد و در کشور بیمثال است.
وی تاکید کرد: برای ایجاد هر زمینی ورزشی در محلات حدود سه میلیارد تومان هزینه شد. ۹۰ درصد ترانسفر ورزشکاران رو شهرداری با هزینه خود انجام میدهد و در هفتههای گذشته نیز شاهد برگزاری مسابقات هفته سوم لیگ برتر کشتی آزاد باشگاه کشور به میزبانی بجنورد بودیم.
انتهای پیام
نظرات