به گزارش ایسنا، ویروس منحوس کرونا همه چیز را تحت تاثیر خود قرار داد، به طوریکه تنها در آن دوران بود که رانندگان ملزم به سوار کردن مسافر با تعداد اندک بودند، اما اکنون بعد از گذشت آن سالها رانندگان تاکسیهای برون شهری به عادت آن زمان با سه مسافر حرکت میکنند، البته هزینه یک مسافر حساب میشود.
اما چندی پیش ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اطلاعیهای صادر کرد که به منظور رفاه حال مسافران هزینه هر مسافر از شهرکرد به اصفهان ۱۱۰ هزار تومان درنظر گرفته شده است که این مساله منوط بر سوار کردن چهار مسافر است، اما رانندگان نسبت به این موضوع بیتوجهاند و زمانی که مسافر گلایه میکند نتیجهای به همراه ندارد.
البته شمارههایی برای بیان نارضایتی مسافران در نظر گرفته شده بود که کسی پاسخگو نیست و به معنای واقعی اطلاعیهای صادر شده اما بیفایده است، زیرا باید پاسخگویی به نحو احسن صورت گیرد تا مسافران معترضی که ناراضی از اوضاع هستند، بدانند با یک تماس نسبت به اعتراضشان عکسالعملی نشان داده میشود اما اینگونه نیست.
برای روشن شدن موضوع نتیجه را از رئیس اداره مسافر ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری جویا شدیم.
سوار کردن ۳ نفر مسافر در تاکسیهای برون شهری، منوط به موافقت مسافران است
اصغر رحیمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از زمان کرونا به علت رعایت مسائل بهداشتی تاکسیهای خط شهرکرد _ اصفهان موظف شدند به جای چهار مسافر سه نفر را سوار کنند، اما این عادت ادامه پیدا کرد.
رئیس اداره مسافر ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه قانون سوار کردن سه مسافر بجای چهار نفر موضوع نادرستی نبود، ادامه داد: تعداد تاکسیهای برون شهری خط شهرکرد _ اصفهان ۳۰۰ تا ۴۰۰ دستگاه سواری پژو است که جابجایی سه نفر مسافر در طول روز باعث میشد به تاکسیهای نوبت آخر نیز مسافر برسد و همه راضی باشند.
وی بیان کرد: کرایه سه نفر به صورتی است که هزینه نفر چهارم بین سه نفر تقسیم میشد، در سال جاری طبق قانون تصویب شده، برای تاکسی با سه مسافر،کرایه هرنفر ۱۶۶ هزار تومان است که تاکسیهای برون شهری برای مقابله با تاکسیهای اینترنتی، برای سوار کردن سه نفر اکنون ۱۵۵ هزار تومان کرایه دریافت میکنند.
رحیمی با بیان اینکه گرفتن کرایه ۱۶۰ هزار تومان برای هر نفر مسافر تاکسی که سه نفر را جابجا میکند قانونی است، گفت: وجود تاکسیهای شخصی، اینترنتی و تاکسی تلفنی با گرفتن کرایه بسیار کم این روند را با اختلال روبرو کرد و تاکسیهای عمومی برون شهری ناچار شدند به همان روند قبل که سوار کردن چهار مسافر بود، بازگردند.
رئیس اداره مسافر ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری افزود: متاسفانه علیرغم پیگیریهای این سازمان و نیروی انتظامی، به دلیل وجود تاکسیهای اینترنتی، تاکسیهای درون شهری و تاکسی تلفنیهایی که مسافر را با نرخ بسیار پایین جابجا میکردند، باعث کاهش رکود شدید مسافر برای تاکسیهای عمومی برون شهری شد به طوریکه بعضی از آنها در طول روز حتی یک نوبت مسافر نیز جابجا نمیکردند.
وی ادامه داد: برای سامان دادن به این وضعیت مجددا سوار کردن چهار نفر مسافر رواج پیدا کرد، که هزینه هر نفر ۱۲۰ هزار تومان با ۱۰ هزار تومان گذشت راننده ، هزینه سوار کردن چهار مسافر به ۱۱۰ هزار تومان به ازای هر نفر رسید.
رحیمی با بیان اینکه سوار کردن سه نفر مسافر اگر با موافقت مسافران همراه باشد هیچ خطایی نیست، گفت: به اجبار سوار کردن سه مسافر بدون هماهنگی و موافقت سرنشینان توسط راننده تاکسی خطا است.
وی خاطرنشان کرد: گرفتن حق فرانشیز یا یارانه کارتخوان نیز توسط راننده تاکسی ممنوع است.
انتهای پیام
نظرات