حجتالاسلام سیدمحمد سادات در گفت و گو با ایسنا با گرامیداشت یومالله ۱۳ آبان سالروز ملی مبارزه با استکبار جهانی گفت: ۱۳ آبان یادآور سه خاطره مهم تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در سال ۱۳۴۳، تسخیر لانه جاسوسی و روز دانشآموز در سال ۱۳۵۷ و روز مبارزه با استکبار جهانی در سال ۱۳۵۸ در تاریخ انقلاب است که وجه مشترک این وقایع در چندین سال استکبارستیزی است.
وی استکبارستیزی را اساس گفتمان انقلاب اسلامی دانست و افزود: استکبارستیزی با توجه به آیات قرآن کریم و آموزههای دین اسلام، مبنای قرآنی دارد و براساس مأموریت انبیای الهی که جاری کردن عبودیت الهی در زندگی انسانها و اجتناب از طاغوت زمان بود، گفتمان استکبارستیزی در جهان شکل گرفت.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان، با اشاره به اینکه در این راستا جمهوری اسلامی ایران استکبارستیزی را به عنوان محور جبهه مقاومت مطرح کرد، ادامه داد: امروز مبنای بیداری اسلامی و تمام وقایع اخیر در فلسطین و لبنان همین استکبارستیزی جمهوری اسلامی ایران است چراکه این امر عامل اصلی عزتمندی مسلمانان، خروج از سیطره کفار، استقلال، آزادی و عدالتخواهی است.
وی انقلاب اسلامی ایران را نقطه الهامبخش کشورهای اسلامی و نهضتهای آزادیبخش جهان دانست و ادامه داد: جنایتهای صورت گرفته در منطقه از سوی دژخیمان صهیونیستی با حمایت اربابان جنایتکار آنها برای مقابله با گفتمان مقاومت و جلوگیری از گسترش بیداری اسلامی برخواسته از ایران اسلامی در جهان بوده است.
حجتالاسلام سادات عنوان کرد: این اربابان استکبار موقعیت و ماهیت خود را در منطقه با وجود محور مقاومت در خطر میبینند؛ بنابراین با انجام وحشیانهترین جنایتها در غزه و لبنان روی تاریخ را سیاه کردهاند. وقایعی که تاریخ از بیان این جنایتها شرم دارد و تلخترین تراژدی بشریت در غزه و لبنان را خلق کردند.
وی نقطه مقابله با این خشونتها، صهیونیسم بینالملل و اربابان جنایتکار آنها را، تقویت جبهه مقاومت ذکر کرد و افزود: نقطه کلیدی و محوری نظام جمهوری اسلامی ایران گفتمان مقاومت است بنابراین امروز آشنایی جوانانی که عقبههای انقلاب اسلامی را درک نکردند، با محور مقاومت ضرورتی اجتنابناپذیر است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان یادآور شد: امروز جوانان کشورهای اسلامی به عنوان پیشرانان محور مقاومت قرار گرفتهاند، چراکه جوانان فلسطینی که زمانی با سنگ با رژیم صهونیستی مقابله میکردند، امروز با سلاحهای پیشرفت به مبارزه خود ادامه میدهند و این امر جز با حمایت جوانان و نسلهای جدید محور مقاومت محقق نشده است.
حجتالاسلام سادات ادامه داد: امروز با تلاش، استقامت، کسب تحصیلات عالیه جوانان یک نسلی به مراتب محکمتر از نسلهای ابتدایی محور مقاومت در منطقه شکل گرفته است.
وی افزود: بخشی از این امر، جدای از تأثیرات انقلاب اسلامی ایران و نهضت حضرت امام، متأثر از تلاش حاج قاسم سلیمانی در منطقه بوده است و ایشان یک نسل جدید از محور مقاومت در منطقه سازماندهی کرد و حضرت آقا بر این اساس سردار سلیمانی را یک مکتب عنوان کردند چراکه مکتب حاج قاسم موجب شده که به الگویی برای جوانان منطقه و محور مقاومت تبدیل شود.
حجتالاسلام سادات اظهار کرد: مکتب مجموعهای از جهانبینی ایدئولوژی و ارزشهای اخلاقی که سعادت دنیا و آخرت ما را تأمین میکند که تمام این مؤلفهها در وجود سردار شهید سلیمانی بهعنوان یکی از رهبران محور مقاومت وجود داشت. امروز اگر میخواهیم جوانان در جبهه مقاومت نقشآفرینی کنند باید روی مؤلفههای مکتب بزرگانی همچون شهید سلیمانی، سیدحسن نصرالله، اسماعیل هنیه، سیدیحیی السنوار و شهید صفیالدین بیشتر کار شود و ابعاد شخصیتی این چهرههای مقاومت و روحیه جهادی آنها به درستی برای نسل جوان و نوجوان تبیین شود.
وی مقاومت را جزو مبانی انقلاب اسلامی دانست و گفت: اگر ارزشهای انقلاب اسلامی به درستی برای جوانان تبیین و از سوی آنان مورد قبول و پذیرش قرار گیرد، به صورت اتوماتیک گفتمان انقلاب در جوانان رشد خواهد کرد و اگر بتوانیم در حوزههای مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بهعنوان یک الگوی موفق جوانان را اقناع کنیم به طور قطع گفتمان مقاومت نیز رشد میکند. بنابراین در این بخش کارآمدی نظام خیلی مؤثر خواهد بود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان گفت: اگر بخواهیم جوان ما در جبهه مقاومت اثرگذار باشد باید کارکردهای نظام را ارتقاء بخشیم چراکه اگر جوانان، منتقد به کارکرد نظام یا مسئولان باشند به طور قطع این امر در گفتمان مقاومت تأثیر خواهد گذاشت، از سوی دیگر بیان محاسن گفتمان مقاومت و معایب گفتمان ذلت کار اثرگذاری بوده است و باید سرنوشت گفتمان ذلت و کشورهایی که زیر سیطره استکبار نابود شدند، باید برای جوانان تبیین شود.
وی افزود: راه مقابله با تفکر دشمن که توسط روباه پیر انگلیس مطرح شد، ترویج گفتمان مقاومت است و این گفتمان امروز در منطقه به محور وحدت تبدیل شده است، لذا برای گسترش این وحدت نیاز به یک برنامه زمانبر است.
حجتالاسلام سادات بیان کرد: جریان مقاومت یک موضوع چندوجهی است و حتی حضور در راهپیمایی ضد استکباری ۱۳ آبان، تقویت گفتمان مقاومت را در خود دارد، بنابراین برای مقابله با استکبار جهانی و جنایات رژیم صهیونیستی و تقویت جبهه مقاومت باید در عرصههای مختلف نوشتاری، گفتاری، فضای مجازی به این امر پرداخته شود، چراکه گاهی تأثیر یک کاریکاتور یا یک یادداشت و ... در این حوزه میتواند از حضور فیزیکی در میدان نبرد بیشتر باشد.
وی در پایان یادآور شد: تقویت، گسترش و نشر فضایل انسانی از جمله غیرت، تعصب، حبالوطن، عزتمندی، استقلالخواهی و عدالتخواهی بین نسل جوان میتواند در تقویت گفتمان مقاومت در جامعه بهویژه بین نسل جوان اثرگذار باشد.
انتهای پیام
نظرات