محسن محمد علی زاده صبح امروز در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: این شناور با توان داخلی ساخته شده و گواهینامههای ویژه فنی و دریانوردی را نیز کسب کرده و چند هفتهای است که خدمه استخدام شده برای آن در حال آموزش و آشنایی با کارکردهای آن هستند.
به گفته وی، این شناور ۲۰ تنی با آلومینیوم و با تکنولوژی کاتاماران ساخته شده و قابلیت دریاپیمایی با ۲۴ گره دریایی (بیش از ۴۰ کیلومتر بر ساعت) را دارد.
محمدعلی زاده بیان کرد: این شناور مجهز به مخازن کپسول اکسیژن، تجهیزات فنی ویژه پزشکی، تجهیزات مونیتورینگ قلب و نیز تجهیزات ان آی سی یو کودکان با ظرفیت حمل چهار بیمار و تا ۱۲ خدمه را دارد و موتور و ژنراتورهای آن نیز با وجود تحریمها و معطلی شرکتهای فروشنده، تامین شده و کاملا منطبق بر نیازهای این شناور است.
پیگیریهای انجام شده الزام به ترخیص این شناور آمبولانس از منطقه ویژه کشتی سازی و پرداخت مبلغی حدود ۱۰ میلیارد ریال حقوق گمرکی را نشان میدهد که اقدامات لازم برای این منظور در حال انجام است تا این شناور ساخت داخل فرآیندهای ترخیص را طی کند و راهی خدمترسانی به بیماران در سطح جزایر شود.
به گزارش ایسنا، یکی از چالشهای جزایر استان هرمزگان موضوع انتقال بیماران اورژانسی در هر ساعت از شبانه روز به مرکز استان است.
برای این منظور طی سالهای گذشته یک فروند شناور آمبولانس دریایی ویژه با ظرفیت چهار برانکارد و قابلیت تردد ایمن در میان جزایر و آبهای خلیج فارس در بزرگترین زیرساخت دریایی کشور ساخته شد.
انتهای پیام
نظرات