سیدرضا صالحی امیری امروز، ۱۸ آبان در بازدید از آثار تاریخی فیروزآباد و قلعه دختر این شهرستان با تأکید بر این موضوع گفت: باید بستری در این بنای تاریخی برای تسهیل دسترسی و بازدید مردم فراهم شود.
وی در عین حال خواستار توجه به حفاظت و سیاست از آثار تاریخی شد و افزود: وزارت میراث فرهنگی از طرح های اصولی که در این موارد ارائه شوند، استقبال میکند.
به گزارش ایسنا، استفاده از ظرفیت تله کابین موجود در قلعه دختر به صورت کارشناسی از موضوعاتی بود که وزیر میراث فرهنگی در این بازدید بر آن تاکید کرد.
قلعه دختر فیروزآباد، دژی دفاعی است که توسط بنیانگذار سلسله ساسانی به جهت حفاظت از اولین پایتخت این حکومت بنا شده است. این قلعه از جاهای دیدنی فیروزآباد محسوب میشود که در نزدیکی شهر فیروزآباد امروزی قرار دارد. بنای قلعه دختر در ۱۲ اسفند سال ۱۳۱۵ در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
همچنین وزیر میراث فرهنگی در سفر به شهرستان میمند از مسجد جامع متعلق به دوره قاجاریه، بقعه امامزاده اسماعیل(ع)، حمام تاریخی و موزه مردمشناسی این شهرستان بازدید کرد.
در این بازدید مقرر شد تا با ارائه طرحی این حمام تاریخی که موزه مردمشناسی است مورد مرمت قرار بگیرد و چینش حمام نیز به طور اصولی به انجام برسد.
وزیر میراثفرهنگی در این سفر از کارگاه شیشهگری در میمند هم بازدید داشت و تولید گل و گلاب در این شهر را ظرفیت مطلوبی در گردشگری دانست و تولیدکنندگان گل و گلاب در این شهر درخواستها و پیشنهادات خود را در زمینه سرمایهگذاری در صنعت گل و گلاب ارائه کردند.
یادآور میشود، شهر میمند که در نزدیکی فیروزآباد واقع شده است، شهر گل و گلاب است و یک مرکز گردشگری شاخص در این زمینه به شمار میرود.
انتهای پیام
نظرات