• شنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۰۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403081913368
  • خبرنگار : 50038

مسئول سازمان نظام پرستاری ملایر:

پرستاران دچار فرسودگی شغلی شده‌اند

پرستاران دچار فرسودگی شغلی شده‌اند

ایسنا/همدان مسئول سازمان نظام پرستاری ملایر گفت: به علت کمبود نیروی کار، پرستاران به شدت دچار فرسودگی شغلی شده‌اند و تعداد پرستاران به‌طور میانگین ۵۰ درصد کمتر از استانداردهای کشور است.

یوسف رحیمی در گفت‌و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه بر اساس این استانداردها مقرر شده بابت هر تخت بیمارستانی، حداقل دو پرستار به ارائه خدمات بپردازند، ادامه داد: اما در حال حاضر این عدد بسیار پایین است و تقریباً ۹ دهم یا یک پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی داریم که دولت باید هرچه سریع‌تر پرستار استخدام کند.

رحیمی خاطرنشان کرد: باید سالیانه تعداد قابل توجهی حداقل بین ۱۵ تا ۲۰ هزار پرستار جذب نظام بهداشت و درمان شوند که بتوانند به کف استاندارد برای خدمات‌دهی به بیماران برسند.

مسئول سازمان نظام پرستاری ملایر افزود: کمبود پرستار هم باعث آسیب به مردم و بیماران شده و از سوی دیگر به علت فشار کاری از لحاظ روحی و جسمی به خود پرستاران نیز آسیب وارد می‌شود، بنابراین امیدواریم که هرچه سریعتر بحث استخدام پرستاران و جذب نیروی کاری در دستور کار دولت قرار بگیرد.

وی اظهارکرد: در حال حاضر ۱۸۰۰ نفر عضو سازمان نظام پرستاری شهرستان ملایر هستند که در مراکز درمانی، بیمارستان‌ها، مراکز خصوصی، درمانگاه‌ها و فوریت‌های پزشکی و مراکز بهداشتی و درمانی مشغول به فعالیت بوده و تعدادی هم بازنشسته شده‌اند.

رحیمی با اشاره به مشکلات جامعه پرستاری، افزود: در حال حاضر بحث افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه کار، مطالبه اصلی پرستاران است و انتظار دارند برای هر ساعت اضافه کار مبلغ واقعی پرداخت شود این درحالیست که در حال حاضر هر ساعت اضافه کاری برای پرستاران به‌طور میانگین ۲۵ هزار تومان محاسبه می‌شود.

وی با بیان اینکه به مناسبت پرستار مطلع شدیم که رئیس‌جمهور قول مساعدت در این زمینه داده‌ است، اظهار کرد: امیدواریم هرچه سریع‌تر این مورد اقدام شود و حداقل به ساعتی ۱۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری ملایر در ادامه خاطرنشان کرد: مشکل بعدی جامعه پرستاران حقوق و مزایای پایین است که سبب مهاجرت برخی از فعالان این حوزه به خارج از کشور شده است و اگر ما نتوانیم انگیزه لازم را برای ماندگاری پرستاران در کشور فراهم کنیم، به‌طور قطع تعداد مهاجرت این قشر و ترک کار بین پرستاران افزایش پیدا می‌کند.

رحیمی افزود: ۷۰ درصد پرستاران ملایر را خانم‌هایی تشکیل می‌دهند که وسیله نقلیه و ایاب ذهاب ندارند و از سوی دیگر در شیفت‌های نامتعارف زیادی در طول سال حضور دارند، بنابراین انتظار می‌رود سیستم شبکه بهداشت و درمان ملایر سرویس ایاب‌وذهاب لازم را برای پرستاران فراهم کند که هم امنیت خاطر داشته باشند و هم به موقع سر کارشان حاضر شده و خدمت به بیماران را ترک نکنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha