• یکشنبه / ۲۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403082014411
  • خبرنگار : 51009

مدیر انجمن کلیوی استان زنجان:

اقبال بیماران کلیوی به دیالیز بیشتر از پیوند کلیه است 

اقبال بیماران کلیوی به دیالیز بیشتر از پیوند کلیه است 

ایسنا/زنجان مدیر انجمن کلیوی استان زنجان گفت: بیماران کلیوی به علت هزینه بالای پیوند کلیه، دیالیز را که در مرکز کلیوی استان رایگان انجام می‌شود به پیوند کلیه ترجیح می‌دهند. 

محمدرضا طهماسبی امروز (یکشنبه ۲۰ آبان ماه) در نشست خبری با اشاره به اینکه انجمن کلیوی استان زنجان در سال ۱۳۶۳ با ۵ بیمار دیالیزی آغاز به کار کرد، یادآور شد: در طول سال‌های گذشته انجمن بیماران کلیوی شهرستان‌های تابع زنجان راه‌اندازی‌ شده است. 

وی با بیان اینکه برای دسترسی سریع‌تر به خدمات ساختمان انجمن کلیوی در زنجان سال ۱۳۹۲ ساخته شد، عنوان کرد: همه مجموعه‌های مورد نیاز بیماران در طبقات مختلف در این ساختمان تجمیع شده است. 

مدیر انجمن کلیوی استان زنجان با اشاره به اینکه این مرکز دارای بخش دیالیز ۳۰ تخته پیشرفته با دستگاه‌های به روز است، گفت: فعالیت این بخش در سه شیفت و ۹۰ بیمار در روز است. 

طهماسبی درباره خدمات ارائه شده در این مرکز عنوان کرد: این خدمات شامل داروخانه، سونوگرافی، دندانپزشکی، متخصص قلب، متخصص عفونی، داخلی و ... است. همه خدمات برای بیماران کلیوی با معرفی انجمن رایگان انجام می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه همه بخش‌های موجود در مرکز ارائه خدمات می‌دهند، گفت: یکی از بخش‌های مهم موجود در مرکز ترمیم ضخم بیماران کلیوی است. 

او با تاکید به اینکه یکی از اهداف مهم انجمن کلیوی استان زنجان غربالگری است، بیان کرد: تعداد ۲۲۰۰ پرونده در زمینه غربال‌گری وجود دارد که در بخش‌های پیوندی مراقبتی دیالیزی و ... است. 

طهماسبی اظهار کرد: ۱۸۰۰ نفر با پیوند کلیه از چرخه دیالیز خارج‌ شدند. حدود ۱۰۰۰ نفر به بخش‌های کلینیکی و مطب‌های بیرون از مجموعه مراجعه کردند و درمان شدند و نیازی به تشکیل پرونده نبوده است.

مدیر انجمن کلیوی استان زنجان با اشاره به اینکه تعداد بیماران پیوندی در سال‌های قبل از کرونا بیشتر بوده است، بیان کرد: تعداد این بیماران در سال‌های قبل از کرونا سالانه ۳۰ نفر بود که در شش ماه سال گذشته به ۱۱ نفر و شش ماه سال جاری به ۶ نفر رسیده است. 

طهماسبی در ادامه علت کاهش تعداد بیماران پیوندی را هزینه‌های بالای پیوند دانست و گفت: هزینه یک پیوند کلیه تقریبا ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان است که این هزینه بالا علت استقبال کم از پیوند کلیه است. 

وی ادامه داد: با توجه به هزینه بالای پیوند کلیه و رایگان بودن دیالیز، بیماران با توجه به وضع مالی دیالیز را انتخاب می‌کنند. 

مدیر انجمن کلیوی استان زنجان درباره تعداد دستگاه دیالیز، عنوان کرد: تعداد دستگاه‌ دیالیز در شهرستان خرمدره ۸ دستگاه، شهرستان ابهر ۹ دستگاه، شهرستان طارم ۴ دستگاه، شهرستان ایجرود ۳ دستگاه و شهرستان  زنجان ۴۹ دستگاه با ۳۲۰ بیمار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha