• یکشنبه / ۲۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403082014821
  • خبرنگار : 50976

سرپرست دانشگاه ملی مهارت فارس:

دانشگاه‌های ملی مهارت متناسب با زیست بوم نیروهای متخصص تربیت کنند

دانشگاه‌های ملی مهارت متناسب با زیست بوم نیروهای متخصص تربیت کنند

ایسنا/فارس سرپرست جدید دانشگاه ملی مهارت فارس معتقد است که هر دانشگاه ملی مهارت می‌تواند با توجه به اقلیم خود در یک یا ۲ رشته خاص نیروی متخصص تربیت کند.

محمود صادق‌پور امروز، ۲۰ آبان ماه در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست دانشگاه ملی مهارت فارس بیان کرد: دانشگاه ملی مهارت با بقیه دانشگاه‌های وزارت علوم متفاوت است، دانشگاه ملی مهارت از سطح یک و سطح ۲ که آموزش و پژوهش است عبور کرده و با مهارت سر و کار دارد.

وی ادامه داد: دانشگاه ملی مهارت فارس ظرفیت این را دارد که بسیاری از نیازهای صنایع استان را برطرف کند. فارس با موقعیت جغرافیایی خاص خود می‌تواند فعال‌تر از این در بخش صنایع باشد، بنابراین باید تلاش کنیم و افرادی را تربیت کنیم که نیاز صنایع استان فارس را تأمین کنند.

سرپرست دانشگاه ملی مهارت فارس با تأکید بر ظرفیت‌های اقلیم فارس در قسمت‌های مختلف این استان تصریح کرد: هر دانشگاه ملی مهارت با توجه به اقلیم خود می‌تواند در یک یا ۲ رشته خاص فعالیت کند و قطب یک رشته خاص شده و بنا بر آن رشته از لحاظ امکانات تجهیز شود و هر دانشجویی که از یک مرکز فارغ‌التحصیل می‌شود، بتواند پاسخگوی نیازهای صنعت باشد و مهارت لازم را داشته باشد.

صادق‌پور، فرسوده بودن کارگاه‌ها، آموزشگاه‌ها و به روز نبودن کتب درسی را یکی از چالش‌های دانشگاه ملی مهارت دانست و اظهار کرد: به‌روز کردن رشته‌ها بر اساس کسب و کارهای نوین، بازنگری دروسی که بتواند نیاز صنعت را برطرف کند، به روز کردن دستگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها و همچنین برگزاری دوره بازآموزی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی و برگزاری کمیته‌های علمی باید در دستور کار قرار بگیرد. باید با کمک، حمایت و هزینه صنایع، نیروی متخصص مورد نیاز تربیت کرد.

سرپرست جدید دانشگاه ملی مهارت فارس در ادامه سخنان خود بحث فرهنگی را از الزامات دانست و افزود: در بحث فرهنگی باید دانشجویان شاداب، مسئولیت‌پذیر و عاشق وطن را تربیت کرد. هدف دانشگاه ملی مهارت این است که دانشجویانی تربیت کند که به توسعه کشور کمک کنند.

صادق‌پور با بیان اینکه بحث شایسته سالاری و توانمندی در دولت چهاردهم مورد نظر قرار دارد، گفت: پرورش افراد متخصص و خودباوری که به توسعه کشور ایران ایمان دارند از اهداف دانشگاه ملی مهارت است لذا به کار کارشناسی معتقد هستیم از همه ظرفیت‌ها در این راستا استفاده خواهیم کرد.

اتمام ۱۱۶۴۰ هزار متر مربع پروژه‌های عمرانی نیمه تمام

رئیس سابق دانشگاه ملی مهارت فارس نیز در این مراسم از اتمام ۱۱ هزار ۶۴۰ هزار متر مربع پروژه‌های عمرانی نیمه تمام این دانشگاه خبر داد و بیان کرد: ساختمان‌ها و پروژه‌های عمرانی نیمه تمامی که در شیراز و شهرستان‌ها وجود داشت، با منابع محلی تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

جعفر ترک‌زاده ادامه داد: تکمیل ساختمان شماره ۲ واحد دختران، اتمام چند ساختمان در دانشکده شهید رجایی و ساخت خوابگاه در فسا، بهسازی و محوطه‌سازی و افزایش ظرفیت ۵۵۰ تخت خوابگاه در آموزشکده دختران از دیگر فعالیت‌های انجام شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: در این ۲ سال، ۲۳ میلیارد تومان درآمد اختصاصی تولید شده، ۵ میلیارد تومان صرفه‌جویی حاصل شده است و ۸ میلیارد تومان از بودجه محلی به دانشگاه تخصیص داده شده است.

رئیس سابق دانشگاه ملی مهارت فارس بیان کرد: در حوزه دانشجویی کمبود خوابگاه دختران داشتیم که برطرف شده است و البته امور خوابگاه دختران مراقبت و پایش روزانه را می‌طلبد که در این زمینه نیز عملکرد خوبی حاصل شده است.

ترک‌زاده در ادامه سخنان خود به موضوع آموزشی پرداخت و اظهار کرد: در حوزه آموزشی، ۱۰ هزار پرونده رفع نقص و تعیین تکلیف شد، همچنین در حوزه پژوهش و فناوری دستاوردهای خوبی داشتیم؛ دانشگاه ملی مهارت تاکنون خود را پژوهش محور معرفی نکرده است اما در این حوزه نیز اتفاقات خوبی رخ داده است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha