مجید گلشنی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در راستای ایمنسازی معادن استان در قالب اقدامات آموزشی، دورههای آموزشی ایمنی کار در ارتفاع و نحوه آموزش گرههای کاربردی برای فعالان معاون و صنایع معدنی استان برگزار شده است.
وی افزود: در این راستا معادن دارای اولویت ارزیابی ایمنی جهت انجام بازرسی فنی و ایمنی در جهت افزایش ارتقاء بهره به سازمان نظام مهندسی معدن استان معرفی شده است.
گلشنی تصریح کرد: به منظور رعایت موارد ایمنی معدن و پرسنل، اصول استخراج ماده معدنی مطابق مقررات با رعایت شیب مجاز، ارتفاع و عرض پله کاری و ایجاد پله ایمنی در قالب ماده ۱۰۶ آئیننامه اجرایی قانون معادن، ملاحظات زیست محیطی در فعالیتهای معدنی، ایمنسازی انباشته باطله جهت جلوگیری از وقوع حادثه در معادن اجرایی میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان افزود: در راستای اجرای ماده ۱۰۲ آیین نامه اجرایی قانون معادن، همه مسئولان فنی و ایمنی در معادن ملزم شدهاند به صورت تمام وقت در فعالیتهای معدنی حضور یابند.
وی برگزاری کلاسهای آموزشی ایمنی و ارزیابی ریسک در فعالیت معادن به مسئولان فنی و ایمنی معادن را از دیگر اقدامات صورت گرفته در این خصوص عنوان کرد.
گلشنی در ادامه به ایمنسازی ۹ معدن در استان در سالجاری اشاره کرد و یادآور شد: در این راستا در بازرسیهای صورت گرفته ۲ معدن آهن به لحاظ ایمنسازی انباشتگاه باطله، ۲ معدن آهک برای ایمنسازی جادهها،جبهه کارها و انباشتگاههای معدن، یک معدن سیلیس در خصوص رعایت اصول ایمنی حین معدنکاری و پله ایمنی ایمنسازی شده است.
او خاطرنشان کرد: الزام رعایت کامل موارد ایمنی معدن زیر زمینی سرب و روی، ایمنسازی و نظم دهی به انباشتگاه مواد معدنی و باطله معادن سنگ لاشه، تراورتن و سیلیس و اصلاح پیت و کاواک یک معدن آهن و دولومیت از دیگر اقدامات صورت گرفته در جهت ایمنسازی معادن استان در سالجاری بوده است.
انتهای پیام
نظرات