• سه‌شنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۲۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403082216563
  • خبرنگار : 50455

پدر شعر آیینی کشور:

نوسازی، بازسازی و بهسازی مدارس، بهترین مسیر خدمت به خلق است

نوسازی، بازسازی و بهسازی مدارس، بهترین مسیر خدمت به خلق است

ایسنا/قم پدر شعر آیینی کشور، نوسازی، بازسازی و بهسازی مدارس را بهترین مسیر خدمت به خلق خواند و ابراز امیدواری کرد: همه مردم در خدمت به یکدیگر موفق و پیشتاز باشند.

محمدعلی مجاهدی امروز ۲۲ آبان‌ماه در مراسم افتتاح مدرسه‌ای که به نام خودشان در بلوار شهید جواد دل آذر قم نامگذاری شده است، با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) اظهار کرد: بر اساس این روایت، از حضرت درباره بهترین عمل مستحبی سوال شد و حضرت نیز به زیارت تربت حضرت سیدالشهداء (ع) اشاره کردند؛ اما راوی نقل می‌کند که حضرت در ادامه پاسخ به این پرسش، به موضوع «خدمت به خلق» نیز توجه دادند.

پدر شعر آیینی کشور، نوسازی، بازسازی و بهسازی مدارس را بهترین مسیر خدمت به خلق خواند و ابراز امیدواری کرد: همه مردم در خدمت به یکدیگر موفق و پیشتاز باشند.

این شاعر برجسته دیار کریمه اهل بیت(س) همچنین از همه مردم خواست تا در امر مهم مدرسه سازی به قدر وُسع و توان خود سهیم شوند.

وی در ادامه با تقدیم ابیاتی به محضر حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، دل‌های حضار را به صحن و سرای نورانی آن حضرت بُرد و این چنین سرود:

خورشید یافت تا شرفِ خاک بوسی اش

گردن نهاد چرخ، به انجم جلوسی اش

با آن کـه هست دولت شمس الشموسی اش

از یادمان نرفته انیس النفوسی اش

آن جا فرشتگان خدا بال می‌زنند

مُهر تو را به نامه اعمال می زنند

مجاهدی در ادامه افزود: آغاز احداث این مدرسه به نام مقدس حضرت ثامن الحجج(ع) بوده است که ان شاء الله نورانیت این نام مبارک و همچنین معنویت حضرت کریمه اهل بیت(س) همواره برای دانش آموزان خواهد بود.

پدر شعر آیینی کشور در پایان  از مسئولین آموزش و پرورش استان خواست تا برای تأمین کادر مدارس قم، تلاش و کوشش بیشتری را به خرج دهند.

محله‌های مرکزی قم، وضعیت مناسبی از نظر سرانه فضای آموزشی ندارند

همچنین علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قم نیز در این مراسم، دانش آموزان را چشم امید کشور و یاران اصلی امام زمان(عج) معرفی کرد و گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمات شایسته‌ای در امر تعلیم و تربیت داشته است که باید این خدمات را قدر دانست و آن‌ها را بازگو کرد.

 وی از همه دست اندرکاران عرصه نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تقدیر کرد و افزود: محله‌های قدیمی و مرکزی قم، وضعیت مناسبی از نظر سرانه فضای آموزشی ندارند که امیدواریم با همت همه مسئولان، این معضل رفع شود.

رحیمی عامل اصلی این وضعیت نامناسب و بعضا بُحرانی را، فقدان زمین با کاربری آموزشی در این مناطق عنوان کرد و گفت: خیرین دیار کریمه اهل بیت(س) همواره در این امر خیر مدرسه سازی پیشتاز بوده و بارها اعلام کرده‌اند که در صورت رفع معضل فقدان زمین با کاربری آموزشی در مناطق قدیمی و مرکزی شهر، باز هم در این امر خیر پیشگام خواهند بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha