«عمران علیمحمدی» عصر امروز سهشنبه، ۲۲ آبانماه ۱۴۰۳، در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۳ کشور را داشتیم در آخر سال ۱۴۰۱ به رتبه هشتم کشور رسیدیم و در آخر سال ۱۴۰۲ به رتبه اول کشور در ۱۸۵ شاخص رسیدیم و رئیس قوه قضائیه برای رتبه، از دادگستری ایلام تقدیر به عمل آورد و اطاله دادرسی را کنترل و از بین بردیم.
وی خاطرنشان کرد: در صلح و سازش در کشور رتبه سوم را به دست آوردیم، الان در هر مسجد یک هیئت صلح سه نفره در آنجا است ، در سال ۱۴۰۱ هیئت صلح بسیاری از معضلات سیاسی و اغتشاشات را حل کرد، هیئت صلح یک برکتی است در استان که بیش از هزار نفر نخبه اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، مدیریتی، روحانی و ... در آن حضور دارند و با افتخار بدون هیچ چشمداشتی میآیند، هئیتهای صلح ۳۲ پرونده قتل را به صلح و سازش رساندند.
رئیسکل دادگستری استان ایلام تشریح کرد: ما ۹۲ زندانی مالی را که ۱۸۸ میلیارد تومان بدهکاری داشتند با پرداخت ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از ستاد دیه استان و ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از ستاد دیه کشور، با توان هیئتهای صلح تقسیط کردیم و ۹۲ نفر را از زندان آزاد کردیم و اعلام کردیم جمهوری اسلامی ایران برای زندانی شدن مردم هیچ جشنی نمیگیرد ولی برای آزادی زندانی ها جشن میگیرد.
وی افزود: در پیشگیری از جرم در معاونت اجتماعی ۱۸ درصد جرائم اول استان را کاهش دادیم، مدیریت خوب مجرمان حرفهای باعث شده است که مردم الان احساس امنیت میکنند، کسانی که سابقه چهار فقره سرقت دارند، پابند دارند و هر جا می روند کنترل میشوند، ما باید از جامعه مواظبت کنیم.
علیمحمدی اضافه کرد: در سند تحول دستگاه قضایی هم به زندان و هم به زندانی پرداختیم و برای ارتقاء آن برنامهریزی میکنیم، زندانیهایی که آزاد میشوند از نظر روانی تحت مداوای متخصصان روانپزشکی قرار میگیرند و از نظر روانی آنها را آماده ورود به جامعه میکنیم.
این مسئول با بیان اینکه دادگستری استان ایلام در سال ۱۴۰۲ در کل کشور دادگستری برتر بود ادامه داد: جامعه ایلام جامعه نجیبپرور است، استان ایلام در مقایسه با جاهای دیگر سرآمد است، دانشآموختگان استان ایلام از همه استانهای دیگر بیشتر است و استان ایلام یکی از استانهای خاص و ویژه است که این از برکت نظام جمهوری اسلامی که استانی که از محرومیت شروع کرده الان به جایی رسیده که بهعنوان یک مخزن از آن استفاده و از نیروهای نخبه آن برای تعالی نظام اسلامی استفاده کرد.
رئیس کل دادگستری استان ایلام خاطرنشان کرد: بنده به دغدغههای خانه مطبوعات به عنوان توسعه اجتماعی اهمیت میدهم و دغدغههای بسیار درستی است، شما خواستههای اجتماعی را مطرح میکنید، اما حفظ استقلال رسانهها، حریت در بیان مطالب، عدم وابستگی و احساسی نبودن مهم است.
علیمحمدی بیان کرد: ما چه بخواهیم و چه نخواهیم امپراتوری رسانهای دنیا وجود دارد و اینها با انبوهی از دست آوردههایشان جامعه ما را تحت تأثیر قرار میدهند، ما مستقل از این، باید دفاع از حقوق و آزادیهایی داشته باشیم که باید رسانه پویا داشته باشیم ما در کنار شما هستیم ولی باید اصل قانونی بودن جرائم و مجازاتها را رعایت و در چارچوبها فعالیت بکنیم.
این مسئول گفت: ما از رسانههای مستقل بدون نظر و اعمال شخصی و گروهی است حمایت میکنیم، آنها که بدون ترس و بدون فشار بیرونی و آزادانه وظیفه اطلاعرسانی خود را انجام میدهند هم حمایت میکنیم و در خدمت شما هستیم.
علیمحمدی ادامه داد: خانه مطبوعات باید از رسانههای کوچک و نوپا حمایت کند و به آنها کمک و آموزش دهد و بر عملکرد رسانهها نظارت داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات