صبح امروز، چهارشنبه مراسم بهرهبرداری از آبشیرینکن سدکی با حضور جمعی از مدیران و مسئولین محلی و ریشسفیدان و معتمدین در محل روستای سدکی برگزار شد.
محمدرضا لکزایی، قائممقام شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، در این مراسم به ایسنا، گفت: طرح جامع آبرسانی به شهر و روستاهای منطقه سیستان که از کیفیت و کمیت بالایی برخوردار است در اواخر دهه هشتاد آغاز و به بهرهبرداری رسید و پس از آن برای ارتقای سطح خدماترسانی به مردم بازنگری این طرح نیز در دستور کار آبفا قرار گرفت، اما قهر طبیعت از یک سو و بحران خشکسالی دست ساخته کشور همسایه از سوی دیگر زندگی و معیشت مردم این منطقه را تحت تاثیر قرار داد.
وی با بیان اینکه سختیهایی که مردم سیستان متحمل شدند را فقط خود اهالی به خوبی درک میکنند، افزود: در تلاشیم با دیدگاهی جامع و با استفاده از ظرفیت خیرین عزیز که مشتاقانه برای کمک به معیشت و رفاه مردم قدم بر میدارند، تأمین آب مردم به خوبی مدیریت شود.
لکزایی تاکید کرد: سیستان از آب زیر زمینی مطمئن محروم است و اندک آب موجود زیر سطحی نیز کیفیت لب شور دارد در همین راستا بر اساس سیاست شرکت استفاده از آب شیرین کنهای کوچک مقیاس با مشارکت خیرین در دستور کار است.
وی این پروژه را اقدامی مهم برای کمک به مدیریت بحران اعلام کرد و افزود: راهاندازی این آبشیرینکن به مرکزیت روستای سدکی میتواند تامین آب آشامیدنی ۲۰۰۰ نفر را تحت پوشش قرار دهد.
قائم مقام شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، ارزش اجرایی این پروژه را ۱۵ میلیارد ریال اعلام و در پایان از اهتمام و زحمات خیرین قدردانی کرد.
وی گفت: آب شرب منطقه سیستان از منابع چاه نیمه تامین میشود که به دلیل عدم پایبندی کشور افغانستان به معاهده هیرمند و رهاسازی حقآبه ایران، شرایط ناپایداری را سپری میکند.
انتهای پیام
نظرات