• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404081206971
  • خبرنگار : 50461

فرماندار راسک خواستار شد؛

حضور فعال همه اقشار، ادارات و نهادهای مردمی راسک در برنامه‌های ۱۳ آبان

حضور فعال همه اقشار، ادارات و نهادهای مردمی راسک در برنامه‌های ۱۳ آبان

ایسنا/سیستان و بلوچستان فرماندار شهرستان راسک سیستان و بلوچستان خواستار حضور فعال همه اقشار، ادارات و نهادهای مردمی در برنامه‌های ۱۳ آبان شد و از برگزاری نشست‌های بصیرتی، مسابقات فرهنگی و تشکیل کمیته‌های پشتیبانی دانش‌آموزی خبر داد.

رحیم‌بخش بلیدئی دوشنبه ۱۲ آبان در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان، با گرامیداشت فرا رسیدن ۱۳ آبان، روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، این مناسبت را یادآور رویدادهای مهم انقلاب اسلامی دانست.

فرماندار راسک، تقارن روز دانش آموز با ایام فاطمیه را فرصتی ارزشمند برای برگزاری برنامه‌های مشترک فرهنگی و انقلابی برشمرد.

وی بر لزوم اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی تأکید کرد و گفت: باید فراتر از برگزاری جلسات، اجرای برنامه‌ها تا تحقق نتایج به‌طور مستمر پیگیری شود.

در ادامه، حجت‌الاسلام عباسی امام جمعه راسک با تبریک این مناسبت، ۱۳ آبان را نماد ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی خواند و بر لزوم نهادینه شدن پیام این روز در نسل امروز تأکید کرد.

وی تقارن این روز با ایام فاطمیه را فرصتی برای تبیین ارزش‌های دینی و انقلابی دانست و بر هم‌افزایی و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری باشکوه و مطلوب برنامه‌ها تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha