دکتر مریم رضایی موید امروز، ۲۳ آبان ماه در گفت وگو با ایسنا، ذخیرهسازی خون بند ناف را در درمان بیماریهای نادر مفید دانست و اظهار کرد: خون بند ناف حاوی سلولهای بنیادی است که میتوانند در درمان برخی بیماریهای نادر مانند نقصهای ایمنی و برخی اختلالات ژنتیکی نیز مفید باشند.
وی با بیان اینکه خون بند ناف میتواند برای خواهر یا برادر نوزاد مورد استفاده قرار گیرد، گفت: در بسیاری از موارد، خون بند ناف میتواند برای خواهر یا برادر نوزاد نیز استفاده شود، به ویژه اگر آنان با بیماریهای خونی یا نقصهای ایمنی مواجه باشند.
این متخصص زنان و زایمان، با اشاره به امکان ذخیره سازی خون بندناف برای مدت زمان طولانی، تصریح کرد: براساس مطالعات و گزارشات، خون بند ناف که به صورت صحیح و تحت شرایط مناسب ذخیره شده، میتواند برای بیش از ۲۰ سال قابل استفاده باشد.
وی ادامه داد: مهمترین عامل در ذخیره سازی طولانی مدت خون بند ناف، نحوه نگهداری و فرآیندهای پردازش و انجماد خون است. برخی بانکهای خون بند ناف با استفاده از روشهای پیشرفته، تضمین میکنند که سلولهای بنیادی در طولانی مدت قابل استفاده باقی میمانند. بنابراین، با انتخاب یک بانک معتبر، میتوان اطمینان داشت که این منبع ارزشمند برای سالهای زیادی حفظ خواهد شد.
رضایی موید با تاکید بر لزوم جمع آوری، پردازش و ذخیره صحیح خون بند ناف، عنوان کرد: بانکهای خون بند ناف معتبر از استانداردها و پروتکلهای سختگیرانه پیروی میکنند تا از کیفیت و ایمنی خون بند ناف اطمینان حاصل کنند.
وی در پایان به والدینی که در انتظار تولد نوزادشان هستند، توصیه کرد از ذخیره سازی خون بند ناف غافل نشوند و گفت: هیچ لحظهای بزرگتر و پراهمیتتر از لحظه تولد فرزند نیست.
این متخصص زنان و زایمان، خون بند ناف نوزاد را حاوی هدایای بینهایت ارزشمندی دانست که میتواند در آینده، زندگیها را نجات دهد و تصریح کرد: ذخیره سازی خون بند ناف نه تنها هدیهای برای امروز، بلکه یک هدیه برای تمام زندگی است و لذا با انتخاب این مسیر، به فرزندمان بزرگترین امید و فرصت را برای آیندهای سالم و روشن هدیه می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ممکن است همین خون بند ناف، روزی برای نجات فرزندمان، خواهر یا برادر او و یا حتی دیگر عزیزانمان مفید باشد لذا با ذخیره کردن خون بند ناف، یک سرمایهگذاری برای سلامت آینده فرزندمان انجام میدهیم.
انتهای پیام
نظرات