به گزارش ایسنا، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیهای مطبوعاتی ادعای آمریکا درباره اقدامات رژیم صهیونیستی در راستای بهبود اوضاع انسانی غزه را محکوم و اعلام کرد که این ادعاها مؤید مشارکت کامل آمریکا در جنگ نسلکشی شنیع علیه ساکنان نوار غزه طی بیش از یک سال اخیر و عملیات پاکسازی نژادی، کشتار و گرسنگی دادن بیوقفه در شمال غزه از حدود ۳۵ روز پیش است.
براساس گزارش شبکه خبری المیادین، در این بیانیه همچنین آمده است، گزارشهای موسسات سازمان ملل و سازمانهای بینالمللی حقوق بشر و انساندوستانه، اینگونه ادعاهای دروغین آمریکا را رد میکند و این امر مؤید آن است که مناطقی در نوار غزه بهویژه شمال نوار غزه به دلیل سیاست گرسنگی دادن که توسط ارتش اشغالگر فاشیست و همزمان با ارتکاب کشتارهای مداوم علیه غیرنظامیان بیگناه دنبال میشود، به مرز قحطی رسیدهاند.
جنبش حماس در ادمه تاکید کرد، دولت آمریکا از طریق اخلال در ابزار قوانین بینالمللی، توافقها و معاهدات برای حفاظت از غیرنظامیان اصرار دارد تا به دشمن فرصت و زمانی برای تداوم تجاوزات و جنایتها و همچنین ادامه نقض تمامی قوانین بدهد و پوشش سیاسی و نظامی ایجاد کرده و از رژیم صهیونیستی در برابر مجازات و بازخواست حمایت و حفاظت کند و این رفتار، نقش آن را به عنوان حامی اصلی تروریسم رژیم اشغالگر فاشیست علیه ملت فلسطین و ملتهای منطقه ثابت میکند.
جنبش حماس همچنین اعلام کرد که حالت همذات پنداری آمریکا با جنایات جنگی رژیم صهیونیستی که به دنبال شکستن اراده ملت فلسطین و نابودی آرمان ملی آنهاست تنها بر پایداری، ثبات و مقابله مردم قهرمان فلسطین و مقاومت قهرمانانه آنها تا زمان دستیابی به حقوق مشروعشان در آزادی، بازگشت و تعیین سرنوشت میافزاید.
در شرایطی که جنایتهای صهیونیستها هر روز ابعاد جدیدتری به خود میگیرد، وزارت خارجه آمریکا در ادعایی عنوان کرد «هشدار» ایالات متحده به رژیم صهیونیستی «موثر» بوده زیرا این رژیم اقداماتی را در جهت «بهبود جریان ارسال کمکهای بشردوستانه به غزه» انجام داده است!
گروههای حقوق بشری روز سهشنبه وضعیت حاکم در غزه را به دلیل جنایات جنگی رژیم صهیونیستی، در «بدترین» حالت از زمان آغاز جنگ در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ خواندند و دولت «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا تحت فشار بوده تا از قدرت نفوذ خود علیه رژیم صهیونیستی برای بهبود وضعیت استفاده کند.
پیشتر پایگاه خبری «آکسیوس» گزارش داد «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا و «لوید آستین» وزیر دفاع این کشور به مقامات صهیونیستی هشدار دادهاند و مهلتی را تا تاریخ ۱۲ نوامبر (۲۲ آبان) برای بهبود وضعیت انسانی تعیین کردهاند.
طبق آنچه واشنگتن اعلام کرده، اگر دولت بایدن به این نتیجه برسد که رژیم صهیونیستی اقدامات کافی برای افزایش جریان کمکها به غزه انجام نداده است، آمریکا ارسال تسلیحات به رژیم اشغالگر را متوقف میکند. این در حالیست که پیشتر هم چنین جدول زمانی برای تلآویو تعیین شده بود و هیچ نتیجهای نداشت.
از آغاز بمبارانهای مرگبار رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، ایالات متحده یکی از بزرگترین حامیان مالی، سیاسی و تسلیحاتی این رژیم باقی مانده است و در ظاهر دم از آتشبس میزند، اما در عمل، کاری برای توقف خشونتها و وادار کردن تلآویو برای خاتمه جنگ صورت نمیدهد. واشنگتن چندین دهه است که بزرگترین حامی صهیونیستهای تروریست بوده است و پول، تجهیزات نظامی و دانش فنی را در اختیار آنها قرار میدهد.
درحالیکه هشت گروه امدادی روز سهشنبه در گزارشی تصریح کردهاند که رژیم صهیونیستی در تحقق درخواستهای دولت بایدن جهت بهبود وضعیت انسانی در غزه شکست خورده، اما برخی دستیاران ارشد بلینکن ادعا میکنند که رژیم صهیونیستی اقدامات کافی در این زمینه انجام داده و هشدار مقامات ارشد کاخ سفید «موثر» بوده است.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
انتهای پیام
نظرات