هانیه ناصری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، از کدو حلوایی به عنوان یکی از بهترین مواد غذایی فصل پاییز یاد کرد و گفت: کدو حلوایی منبع غنی از بتاکاروتن و ویتامین A محسوب میشود که برای تقویت سیستم ایمنی بسیار مفید است.
وی اضافه کرد: کدو حلوایی یک ماده غذایی تقویت کننده دستگاه گوارش و رفع کننده عطش است و به کاهش سرفه نیز کمک میکند.
ناصری با بیان اینکه کدو حلوایی را به دو شیوه میتوان مصرف کرد که هر یک خواص خود را دارد، افزود: یک روش مصرف آش کدو حلوایی است که برای این روش باید کدو را با جو پوست کنده، برنج، ماش، پیاز داغ که در روغن زیتون آماده شده، گشنیز و هویج پخت و چند عدد آلو بخارا به آن اضافه کرد.
این استاد دانشگاه افزود: مصرف این آش برای درمان آلرژی، سرماخوردگی، هموروئید و اختلالات دستگاه گوارش بسیار مفید است.
ناصری از تاثیر آش کدو حلوایی برای کمک به بهبود ناراحتیهای روحی و روانی ناشی از پاییز و آشفتگی در خواب یاد کرد و ادامه داد: آش کدو به رفع اسپاسم دردناک ساق پا و واریس نیز کمک بسزایی میکند.
وی شیوه دیگر استفاده از کدو حلوایی را پختن آن به همراه سیب، دارچین، هل و عسل دانست و خاطرنشان کرد: مصرف کدو به این شکل برای درمان آلرژی، درماتیت (اگزما)، آسم، سرماخوردگی و زکام، بیخوابی، اضطراب، افسردگی و … مفید است.
این دکترای گیاهان دارویی تاکید کرد: خوردن کدو حلوایی به این شکل با احساس سیری که به فرد میدهد، جلوی اشتهای کاذب و ریزهخواری را گرفته و به کاهش وزن کمک میکند.
ناصری به افراد توصیه کرد، در فصل پاییز از کدو در انواع آش، سوپ و برای پایه سسها استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات