دکتر رضا رنجبرکریمی رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان با یاد و خاطره مرحوم دکتر تجدد پایهگذار دانشکده ایرانشناسی این دانشگاه اظهار کرد: پایهگذاری دانشکده ایرانشناسی کار ارزشمندی است که مرحوم تجدد در سال ۹۲ تصمیم گرفتند برای رفسنجان انجام دهند.
وی به روایتی از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) اشاره کرد و افزود: کار بزرگی است که انسان در قید حیات باشد و از ثروتی که جمعآوری کرده، دل بکند و این ثروت را در حوزه ایرانشناسی در مسیری که گمنام باقی مانده، هزینه کند.
رنجبر کریمی ادامه داد: کمتر کسی به ذهنش خطور میکرد که در حوزه ایرانشناسی برای مطالعه و تحقق جوانان امروز درباره پیشینه تاریخی گذشته کاری انجام دهد که مرحوم تجدد این کار را انجام داد.
در ادامه دکتر محمود جعفری دهقی رئیس انجمن ایرانشناسی ایران گفت: باعث افتخار است که شعبه انجمن ایرانشناسی در استان کرمان به دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان و گروه ایرانشناسی سپرده شده و دلیل آن فعالیتهای چشمگیر اساتید و دانشجویان این دانشکده است.
وی افزود: در این سرزمین(ایران) انواع گردشگری از قبیل زیارتی، پزشکی، تفریحی، فرهنگی و ... وجود دارد که گردشگری فرهنگی پرطرفدارترین نوع گردشگری است.
جعفری با اشاره به اینکه گردشگری فرهنگی به این معناست کسانی بیایند در جامعهای و با فرهنگ، سنن و آداب و رسوم آن جامعه آشنا شوند و کسب دانش کنند، افزود: براساس گزارش سازمان گردشگری(WTO) ۳۷ درصد از گردشگران جهان گردشگر فرهنگی هستند.
وی عنوان کرد: تمام آثاری که از گذشته ما وجود دارد نشان میدهد کسانی که به این سرزمین آمدند برای کسب دانش و اطلاع از فرهنگ، آداب، رسوم و ویژگیهای این سرزمین بوده است.
رئیس انجمن ایرانشناسی کشور همچنین گفت: ایران به خاطر امکانات بالا و ارزشمند گردشگری که دارد یکی از مهمترین کشورهای گردشگری جهان است.
انتهای پیام
نظرات