• سه‌شنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403082921470
  • خبرنگار : 50177

رئیس شورای هماهنگی نظام پزشکی‌های لرستان:

خشونت‌علیه کادر درمان اعتماد بین درمانگران و بیماران را از بین می‌برد

خشونت‌علیه کادر درمان اعتماد بین درمانگران و بیماران را از بین می‌برد

ایسنا/لرستان رئیس شورای هماهنگی نظام پزشکی‌های لرستان گفت: اثرات خشونت‌علیه کادر درمان موجب از بین رفتن اعتماد بین درمانگران، بیماران و ایجاد اخلال در روند درمان می‌شود و همچنین مهاجرت پزشکان و کادر درمان به سایر کشورها را به دنبال دارد.

دکتر علاءالدین شیخی در گفت‌وگو با ایسنا با تسلیت قتل دلخراش  دکتر مسعود داوودی، اظهار کرد: یکی از چالش‌های اساسی سیستم بهداشت و درمان مسئله افزایش خشونت علیه کادر درمان است که تبعات منفی بر سلامت و امنیت همکاران  آنان اعم از پزشک و پرستار و سایر رده‌های درمانی دارد و موجب اخلال در ارائه خدمات درمانی باکیفیت می‌شود.

وی اضافه کرد: علل مختلفی در مورد بروز خشونت بر علیه کادر درمان موثر  است که می‌توان به استرس‌های موجود در جامعه و عدم وجود ارتباطات کارآمد بین بیماران و کادر درمان، کمبود امکانات تجهیزات و استاندارد نبودن این تجهیزات و نیز کمبود نیروی انسانی در رده‌های مختلف درمانی، تبلیغات منفی در رسانه‌ها، عدم آگاهی مراجعان بت حقوق خود و حقوق ارائه‌دهندگان خدمت و... اشاره کرد.

رئیس شورای هماهنگی نظام پزشکی‌های لرستان گفت: اثرات این خشونت‌علیه کادر درمان  موجب از بین رفتن اعتماد بین درمانگران و بیماران و ایجاد اخلال در روند درمان می‌شود و همچنین مهاجرت پزشکان و کادر درمان به سایر کشورها را به دنبال دارد.

شیخی کاهش دسترسی بیماران به خدمات درمانی، کاهش انگیزه برای استمرار خدمات، اخلال در کیفیت و کمیت ارائه خدمات درمانی، روش‌های پیشگیری و کنترل خشونت علیه کادر درمان را از دیگر اثرات خشونت علیه کادر درمان برشمرد و تاکید کرد: برای کنترل این موضوع راه‌اندازی و تقویت واحدهای انتظامی در مراکز درمانی مخصوصا در واحد اورژانس با نیروهای آموزش دیده ضرورت دارد.

وی تدوین قوانین محکم قضایی برای برخورد با افرادی که با کادر درمانی برخوردهای نامناسب و خشن انجام می‌دهند، رفع کمبودهای نیروی انسانی و تجهیزاتی و استاندارد کردن خدمات، استفاده از سیستم‌های نوبت‌دهی به نحوی که موجب کاهش تجمع در مراکز درمانی شود، آموزش مهارت‌های رفتاری افراد جامعه مخصوصا در مورد چگونگی رفتار در محیط‌های درمانی که در این مورد صداوسیما و رسانه‌ها نقش اول را ایفا می‌کنند، پرهیز رسانه‌ها از هتک حرمت و توهین به کادر درمانی، آموزش جامعه و فرهنگ‌سازی در خصوص حقوق بیماران و کادر درمان در رسانه‌ها مخصوصا صدا و سیما، برخورد با مداخله‌گران غیرمجاز در امور پزشکی که موجب تشویش اذهان عمومی و تحریک بیماران و خشونت بر علیه کادر درمان می‌ شود را ضروی دانست و گفت: این راهکارها برای حل این معضل پیشنهاد می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۸-۲۹ ۱۲:۳۳

باید احترام کادر درمان درکشور حفظ گردد تا بین بیمار وکادر درمان تنش ودلخوری پیش نیاید کادر درمان تا اخرین وهله سعی در نجات بیمار دارد چرا همراه بیمار باید به کادر درمان حمله ؟