مترجم: محیا ذوالفقاری/ تدوینگر: عسل شعبان
ویدیو/ قند چگونه در چند دقیقه مینای دندان را ذوب میکند؟
مصرف زیاد شیرینی و شکلات، باعث آسیبپذیرتر شدن دندانها میشود. به محض تماس اولین لقمه شیرین با دهان باکتریها شروع به تجزیه قند و تولید اسیدهای مخرب میکنند. برخورد مواد شیرین با دندانها باعث میشود باکتریها شروع به تجزیه قند و تولید اسیدهای مخرب کنند که این باعث از بین رفتن مینای دندانها و در طولانیمدت پوسیدگی آنها خواهد شد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.


نظرات