به گزارش ایسنا، این نشست با حضور منصور جمالیزواره، رئیس هیئتمدیره، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره صندوق با اعضای شورای سیاستگذاری اجتماعی صندوق قرضالحسنه دانشجویان ایران سیدرضی آقا سیدی، مهندس صمد سلیمانزاده، سید شهرامالدین توکلی، قربانمحمد پورقاز، ثریا احمدی و جمعی از کارافرینان مطرح و خیرین علاقمند به حوزه مسئولیت اجتماعی دانشجویی برگزار شد.
منصور جمالیزواره، رئیس هیئتمدیره صندوق از خیرین دعوت کرد تا با بهرهگیری از ظرفیت صندوق در راستای مسئولیت اجتماعی خود، گامی مؤثر در جهت ساخت آیندهای روشن برای کشور بردارند.
افسانه بیات، مدیرعامل صندوق قرضالحسنه دانشجویان ایران با ارائه گزارشی از عملکردصندوق در ۲۶ سال گذشته، ظرفیتهای موجود برای حضور هرچه بیشتر خیرین را معرفی کرد.
در ادامه این نشست مهندس صمد سلیمانزاده، عضو شورای سیاستگذاری صندوق به نمایندگی از خیرین و فعالان اقتصادی در این نشست، با ابراز نگرانی از مشکلات مالی دانشجویان و کمبود فرصتهای شغلی فارغ التحصیلان، ضمن تاکید بر لزوم حمایت از دانشجویان تمایل و آمادگی خود را نسبت به استفاده از بستر صندوق به منظور ایفای نقش کارآفرینان علمی در مسئولیت اجتماعی و ایجاد فرصتهای شغلی برای آنها اعلام کرد.
وی همچنین بر اهمیت آموزش مهارتهای حرفهای به دانشجویان، ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت، و حمایت از کسبوکارهای دانشبنیان، ایجاد فرصتهای شغلی برای دانشجویان در حین تحصیل، انتقال دانش عملی به دانشجویان و توانمندسازی آنها برای ورود به بازار کار، ضرورت ایجاد انگیزه در دانشجویان برای ماندگاری در کشور و خدمت به جامعه تأکید کردند.
مدیر عامل شرکت ویو به نمایندگی از کارآفرینان علمی حاضر در جلسه با بیان این که، صندوق قرضالحسنه دانشجویان ایران، فراتر از یک کمک مالی، فرصتی برای مشارکت در آینده کشور است گفت: با حمایت از این صندوق، نه تنها به دانشجویان کمک میکنیم، بلکه در ساختن آیندهای بهتر برای کشور نیز سهیم خواهیم بود.
در ادامه سید رضی آقا سیدی در اولین نشست مسئولیت اجتماعی صندوق با تاکید بر ماهیت دانشبنیان و فرهنگی جهاددانشگاهی، گفت: جهاددانشگاهی با بهرهگیری از ظرفیت دانشگاهیان و دانشجویان، اکوسیستمی را ایجاد کرده است که ارتباط تنگاتنگی با صنعت دارد. هدف ما ایجاد همافزایی بین دانشگاه و صنعت برای ساخت آیندهای بهتر برای کشور است.
در پایان این نشست، مقرر شد که با همکاری و هماهنگی بین صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران وابسته به جهاددانشگاهی، اعضای شورای مرکزی، کارآفرینان و خیرین علاقمند به حمایت از دانشجویان و دانشگاهیان، زمینه توسعه اقدامات حمایتی از طریق به کارگیری اعتبارات و کمکهای مختلف حمایتهای مالی و معنوی مرتبط با مسئولیت اجتماعی فراهم شود.
گفتنی است؛ این نشست با حضور منصور جمالی زواره، رئیس هیئتمدیره صندوق، افسانه بیات، مدیرعامل صندوق، سیدرضی آقا سیدی، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی، ثریا احمدی، مدیرکل برنامهریزی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، علیرضا بهرامی، عضو هیئتمدیره صندوق، مریم مجیدیان، مدیر اعتبارات صندوق، مهندس صمد سلیمانزاده، مدیرعامل شرکت ساختمانی ویو، سید شهرامالدین توکلی، مدیر برنامهریزی بهداشت و درمان صنعت نفت، قربان محمد، پورقاز، پژوهشگر و استاد اقتصاد مدیریت، مهندس احسان لاجوردی، مدیرعامل کارخانه فرش دستبافت قشقایی، مهندس محمد امامی، مدیرعامل شرکت دمیرچیان آذر، نادر جمالی، نائب رئیس هیئتمدیره شرکت بنایار مهراز ایرانیان، مهدی نشاط، مدیرعامل شرکت هلدینگ سفیر، مجید اکبری، مدیر مجموعه پیک تحریر، مهندس ابراهیم عطایی، نماینده کاشی سمنان، سید عباس موسوی، دبیر گروه پرورشی آموزشی تیاراراه برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات