علی گرمهای امروز در جلسه تعیین تکلیف اراضی روستاهای لاویج و بررسی مشکلات شهرستان نور که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، در خصوص مشکلات بخش معادن که بخشدار بلده مطرح کرد، گفت: نامه از طرف بازرسی استان به شورای معادن مازندران در خصوص بررسی وضعیت معادن ابلاغ و نتیجه آن پیگیری خواهد شد.
مدیرکل بازرسی مازندران در این جلسه دستور داد تا برخی از طرحهای هادی شهرستان نور که به مدت طولانی بازنگری صورت نگرفته از سوی بنیاد مسکن استان پیگیری شود تا خروجی آن برای مردم نتیجه بخش باشد.
این مسئول در خصوص پارک جنگلی کشپل بیان کرد: مقرر شد با توجه به اینکه قرارداد با پیمانکار منعقد شده است، منابع طبیعی مازندران باید نظارت کند که آیا بر اساس کتابچه طرح اقدام میکند یا خیر؟
گرمهای امروز طی بازدیدی که از پارک جنگلی کشپل داشت با وضعیت نامناسب زبالهها در سطح پارک مواجه شد که بلافاصله برای رییس اداره محیط زیست شهرستان اعلام جرم، تهدید علیه بهداشت عمومی را خواستار شد.
بیژن پولادی فرماندار شهرستان نور نیز گفت: این شهرستان با وسعت بیش از ۲۷۰۰ کیلومترمربع سومین شهرستان در سطح استان مازندران و دارای سه بخش چمستان، بلده و مرکزی است که بخش بلده از نظر وسعت بزرگترین بخش استان مازندران محسوب میشود.
وی ادامه داد: با توجه به جغرافیای شهرستان اعم از دریا، جلگه، جنگل و کوهستان و پراکندگی وسعت، قطعا نواقصی وجود دارد اما تا با امروز با کمک مدیران دستگاههای اجرایی سعی شد مشکلات را در درون شهرستان با رایزنیهای داخلی و نگاههای استانی و ملی حل کنیم.
پولادی افزود: مشکل عمده شهرستان نور ساخت و سازهای غیرمجازی است که در طول ۲۰ سال گذشته به وجود آمده و باعث شده تا اکنون حدود ۸ هزار سازه غیرمجاز داشته باشیم که در پی آن ۱۵ هزار انشعابات غیرمجاز را نیز به دنبال خود دارد که باید تعیین تکلیف شود، هرچند اقدامات زیادی انجام شد اما هر روز یک مسیر دیگری باز میشود.
فرماندار شهرستان نور خاطرنشان کرد: این شهرستان به لحاظ امنیت غذایی ۵ تا ۷ درصد استان مازندران را تامین میکند. همچنین ۳۰۰ هزار دام سبک و ۹۰ هزار دام سبک ۷۰ واحد مرغداری (مادر، گوشتی و تخمگذار)، تولید ماهانه۲ میلیون جوجه یک روزه، تولید سالانه ۴۰۰ تن عسل سالانه، مرکبات و .. جایگاه ویژه این شهرستان را میرساند.
این مسئول یادآور شد: علل و عوامل مختلفی چون توریستی بودن منطقه و گرانی زمینها باعث میشود تا افراد به سوی تغییر کاربری و ساخت و ساز غیرمجاز بروند اما از مدیر بازرسی مازندران با نگاه مثبت میخواهیم تا راهکاری برای برون رفت از این فضا بیندیشند.
پولادی با اشاره به اینکه تیم حاضر در شهرستان بسیار دلسوز و پای کار هستند و ما هم آنچه در توان داریم به صورت میدانی حضور داریم، یادآور شد: یک مشکل عمده دیگر در حوزه بنیاد مسکن بافت شهر و محدودهها بسیار کم است که به خودی خود باعث افزایش ساخت و سازهای غیرمجاز شده که اگر محدوده شهری با شرایط و جمعیت شهرستان افزایش داده شود، مردم با مجوز سازههای خود را بنا خواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات