علی پیرفلک ۷ آذرماه در جلسه بررسی وضعیت «شیطان آبی» این مهمان ناخوانده آببندان ۴۰ هکتاری آغوزبن بابل که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، اظهار کرد: آببندان ۴۰ هکتاری بابل درگیر مهاجمی به نام «سنبل آبی» شد که تهدید زیست محیطی محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه تکثیر و رشد بیرویه این گیاه مهاجم تمام سطح آببندان را گرفته و یک اقدام اصولی برای امحاسازی این گیاه لازم است، افزود: این آببندان منبع آب کشاورزی منطقه بوده و در حوزه کشت و زرع از اهمیت بالایی برخوردار است.
فرماندار ویژه شهرستان بابل یادآور شد: براساس تصمیمات اتخاذشده در این جلسه مقرر شد آب این آببندان کاملا تخلیه شود و با هماهنگی همه دستگاههای متولی، جهاد کشاورزی، آب منطقهای با نظارت محیط زیست و اداره کل پدافند غیرعامل استان عملیات اجرایی امحای کامل این گیاه انجام شود.
این مسئول با اشاره به اینکه عملیات امحای سنبل آبی در خود آببندان انجام میشود، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم خاک آن را خارج کنیم احتمال تکثیر آن در جاهای دیگر یا حتی استان وجود دارد.
فرماندار ویژه شهرستان بابل خاطرنشان کرد: مقرر شد با حفر چند کانال با عمق و عرض مناسب تمام آثار این گیاه را جمع آوری و دفن کنیم و روی آن خاکپاشی و آهکپاشی شود.
وی ادامه داد: در بقیه سطح پراکنده نیز این گیاه از سطح آببندان جمع آوری و سوزانده خواهد شد.
پیرفلک با اشاره به اینکه بخشی از اعتبار عملیات اجرایی این طرح به کمک خود اهالی انجام میشود، افزود: در تامین ماشین آلات و نیروی انسانی از مشارکت مردمی، کمک دهیاران و شورا و بخشداری استفاده کرده و مابقی اعتبارات نیاز از دستگاه بازرسی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان حمایت می شویم.
انتهای پیام
نظرات