رضا جنابادی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این تعداد دستگاه از یک مرکز تعمیر و پخش ماینر در سطح شهر زاهدان کشف و ضبط شد.
وی ادامه داد: ۱۴ دستگاه پاور و ۱۴ مادربرد غیرمجاز ماینر نیز طی این اقدام کشف و ضبط شد.
مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به سهم بالای مصرف دستگاههای ماینر و فشار مضاعف به شبکه توزیع برق، کشف مراکز غیرمجاز تولید رمز ارز از برنامههای مهم این شرکت است.
وی تصریح کرد: دستگاههای ماینر، علاوه بر مصرف بالای برق، باعث فشار مضاعف بر شبکه توزیع برق، ایجاد نوسان در شبکه و در نهایت خسارت به لوازم برقی مشترکان میشود.
جنابادی در مورد برخورد با ماینرهای غیرمجاز بیان کرد: اگر در نوبت اول در هر انشعابی ماینر غیرمجاز شناسایی و کشف شوند، برق آنها به مدت سه ماه قطع و در صورت تکرار، مشترک متخلف به مدت یک سال از انشعاب برق، گاز و سوخت بی بهره خواهد شد.
وی در مورد جریمههای استخراج غیرقانونی رمز ارزها خاطرنشان کرد: دورهای که به صورت غیرمجاز از شبکههای عمومی برای استخراج رمز ارز استفاده شده، صورتحسابی با نرخ جریمه چهار برابر نرخ صادراتی، محاسبه خواهد شد.
مدیر دفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان با بیان اینکه همراهی و ارائه گزارشهای مردمی نقش مهمی در شناسایی و کشف مراکز غیرمجاز رمز ارز دارد، گفت: مشترکان میتوانند اطلاعات خود درباره استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمز ارز را در سامانه "سمات" شرکت توانیر به آدرس https://www.tavanir.org.ir/sama، تماس با دفتر حراست شرکت توزیع برق استان به شماره ۳۱۱۳۷۱۰۴ و سامانه مرکز اتفاقات برق استان ۱۲۱ ثبت و از مزایای دریافت پاداش نقدی طبق دستورالعمل شرکت توانیر بهره مند شوند.
انتهای پیام
نظرات