حسین مسافرآستانه امروز ۱۰ آذرماه که به همراه دیگر داوران جشنواره برای بررسی نمایش "نمیشناسیام ای دوست" به شهرکرد سفر کرده است، اظهار کرد: این دوره از جشنواره نسبت به دورههای گذشته متفاوتترین دورهها بوده است.
داور بخش مسابقه تئاتر صحنهای نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت افزود: این جشنواره در برخی استانهای کشور برگزار شد که امید است سالهای آینده به همه استانهای کشور تعمیم یابد.
مسافرآستانه با بیان اینکه رسالت واقعی تئاتر روشنگری، ارتقای آگاهی و تولید اندیشه است، تصریح کرد: همراهی مدیران موجب ایجاد دلگرمی در هنرمندان میشود و نوعی پیوستگی را از سوی هنرمند برای مردم ایجاد میکند، یعنی موجب میشود مردم آن را جزو سبد فعالیتها و هزینههای خود قرار دهند.
وی تاکید کرد: هرچه عرضه بیشتر باشد نیاز بیشتر به وجود میآید و قطعاً با جامعه بزرگتر سر و کار داریم، از طرفی بسیاری از ناهنجاریها و نا اخلاقیهایی که امروزه در روابط اجتماعی و روابط مردم جامعه مشاهده میشود ناشی از این است که به فرهنگ اجتماعی ما خدشه وارد شده است، در حقیقت میتوان گفت تئاتر میتواند ناجی ارتقای فرهنگ اجتماعی باشد.
مسافر آستانه ادامه داد: رسالت تئاتر این است که میتواند فرهیختگی ایجاد کند، لذا لازم است حمایتهای بیشتری از آن صورت گیرد، کما اینکه نیاز به استمرار این فعالیت است.
وی خاطرنشان کرد: در سراسر کشور هنرمندان ما بسیار خلاق هستند که باید خلاقیت آنها شکوفا شود، اگر نیروی انسانی را در هنر سرمایه بدانیم ایران در میان بسیاری از کشورهای جهان جزو یکی از سرمایهدارترین کشورها به شمار میآید اما از این سرمایه بهرهبرداری نمیشود، امید است این بهرهبرداری به حداکثر برسد و شاهد تاثیر آن در جامعه باشیم.
انتهای پیام
نظرات