• دوشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۳ / ۰۶:۰۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403091107603
  • خبرنگار : 50105

آمریکا، فتیله اقتصاد چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا را پایین کشید

آمریکا، فتیله اقتصاد چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا را پایین کشید

رشد صادرات کره جنوبی با کاهش تقاضای ایالات‌ متحده، به پایین‌ترین حد ۱۴ ماهه کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، آمارهای تجاری نشان داد که رشد صادرات کره جنوبی در ماه نوامبر برای چهارمین ماه متوالی کند شد و به ضعیف‌ترین سطح در ۱۴ ماه گذشته رسید، زیرا صادرات به ایالات‌متحده و چین با توجه به عدم قطعیت تعرفه کاهش یافت.

صادرات چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا پس از افزایش ۴.۶ درصدی در ماه اکتبر، ۱.۴ درصد در نوامبر نسبت به سال گذشته افزایش یافت و به ۵۶.۳۵ میلیارد دلار رسید. این چهاردهمین ماه متوالی بود که صادرات از نظر سالانه افزایش یافت، اما پایین‌ترین نرخ برای این مسیر بود، همچنین پیش‌بینی میانگین رشد ۲.۸ درصدی را که در نظرسنجی رویترز از اقتصاددانان مطرح شده بود، از دست داد.

ماه گذشته، دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب ایالات‌متحده، متعهد شد که تعرفه ۲۵ درصدی بر واردات از کانادا و مکزیک و ۱۰ درصد تعرفه اضافی بر چین، بزرگترین شریک تجاری کره جنوبی اعمال کند، که انتظار می‌رود شرکت‌های کره جنوبی را نیز تحت تأثیر قرار دهد.

صادرات به ایالات‌متحده ۵.۱ درصد کاهش یافت که اولین کاهش از جولای ۲۰۲۳ است، در حالی که صادرات به چین پس از هشت ماه افزایش متوالی ۰.۶ درصد کاهش یافت. صادرات به اتحادیه اروپا ۰.۹ درصد افزایش یافت. فروش نیمه هادی‌ها ۳۰.۸ درصد افزایش یافت که ضعیف‌ترین رشد در ۱۱ ماه گذشته بود و فروش خودرو ۱۳.۶ درصد کاهش یافت که بزرگترین کاهش از ژوئن ۲۰۲۰ بود.

آن دوک گئون، وزیر بازرگانی کره جنوبی این کشور اعلام کرد که دولت با بخش خصوصی همکاری خواهد کرد و از تمام منابع موجود برای صادرات حتی یک دلار بیشتر تا پایان سال استفاده خواهد کرد.

رویترز گزارش کرد که واردات ۲.۴ درصد کاهش یافت و به ۵۰.۷۴ میلیارد دلار رسید که در مقایسه با رشد ۱.۷ درصدی در ماه قبل و ۰.۴ درصدی مورد انتظار اقتصاددانان بود و این اولین کاهش در پنج ماه گذشته بود. این کشور در ماه نوامبر مازاد تجاری ۵.۶۱ میلیارد دلاری داشت که بیشتر از مازاد تجاری ۳.۱۵ میلیارد دلاری در ماه اکتبر بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۹-۱۲ ۰۸:۵۹

امریکا اقتصاد دنیا را تحت پوشش داره حتی چین واروپا دلار باعث شده که ارزش پایه پولی اروپا هم پایین بیاد

avatar
دیروز ۱۱:۴۶

فعلا که آمریکا شلوار خودشو هم نمیتونه بالا بکشه چه رسد به فتیله آسیا

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۱۲ ۱۶:۲۹

این کشتی در حال غرق شدن اطرافیانش را هم پایین کشیده و غرق خواهد کرد پس هر کشوری میخواهد در امان بماند باید از امریکا دوری کند.

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۱۲ ۲۳:۴۴

دقیقا"

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۱۲ ۱۷:۳۳

همه کشورها مخصوصاً اقتصادهای نوظهور باید از تجارت با دلار کم کم فاصله بگیرند و با ارزهای معتبر دیگر مثل یورو یا روبل و یوان و ین و.... تجارت کنند

avatar
دیروز ۱۸:۴۰

با ریال بهتر نیست اخه روبل روسیه کجا اعتبار داره

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۱۲ ۲۰:۴۴

درود بر ایران بزرگ و عزیز

avatar
دیروز ۰۵:۴۶

با سلام متاسفانه از وقتی که دلار یک ارز رسمی شد و جایگزینی برای آن تعریف نشد انتظار بدتر را باید داشته باشیم وقتی ترس از دلار داشته باشیم همین میشود کشور مبدا که آمریکاست کافیه فقط چاپ ارز رو کاهش بده خود به خود باعث گرانی میشود و این یعنی وابستگی

avatar
دیروز ۱۹:۱۷

کره جنوبی داشت اوج می‌گرفت و این برای آمریکا سنگین تمام می‌شد. آمریکا به شرکای خودش هم اگر قرار باشد از او پیشی بگیرند رحم نمیکند .قدرت اقتصادی اول دنیا نمی‌تواند ببیند کشوری در حال پیشی گرفتن است