• چهارشنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403091410046
  • منبع : نمایندگی فارس

معاون سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اعلام کرد

پیشرفت ۵۶.۴۸ درصدی طرح سرشماری عمومی کشاورزی در فارس

پیشرفت ۵۶.۴۸ درصدی طرح سرشماری عمومی کشاورزی در فارس

ایسنا/فارس معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس تازه‌ترین آمار و ارقام اجرای سرشماری عمومی کشاورزی سال ۱۴۰۳ در استان فارس را اعلام کرد.

سعیدرضا زارعی امروز، ۱۴ آذرماه در نشست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس با اشاره به اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی همزمان با سراسر کشور در این استان طی بازه زمانی ۱۲ آبان‌ تا ۲۶ آذرماه سال ۱۴۰۳ گفت: از ابتدای سرشماری تا دیروز سه‌شنبه، ۱۳ آذرماه، درصد پیشرفت کار، این طرح مهم در استان فارس بر اساس تعداد بهره‌برداری‌های سرشماری شده نسبت به تعداد بهره‌برداری‌های سرشماری کشاورزی سال ۱۳۹۳، ۵۶.۴۸ درصد است.

وی با بیان اینکه میزان پیشرفت کار کشور(متوسط کشوری) تا روز گذشته ۵۳.۸ درصد است، افزود: از لحاظ پیشرفت کار، استان فارس بالاتر از میانگین کشوری کار سرشماری را مجدانه پیگیری می‌کند.

زارعی تصریح کرد: تعداد ۱۳۰ هزار و ۴۴۶ بهره‌بردار کشاورزی سرشماری شده تا ۱۳ آذرماه ۱۴۰۳ در فعالیت‌های مختلف شامل زارعت با ۶۹ هزار و ۱۳۷ بهره‌بردار، باغداری با ۶۳ هزار و ۷۲ بهره‌بردار، دامداری با ۴۲ هزار و ۲۴۰ بهره‌بردار، کشت گلخانه‌ای با ۴۲۸ بهره‌بردار، پرورش آبزیان خوراکی با ۱۲۹ بهره‌بردار، پرورش زنبور عسل با ۳ هزار و ۴۵ بهره‌بردار، پرورش کرم ابریشم با ۴۷ بهره‌بردار و پرورش طیور به روش سنتی با ۳۷ هزار و ۷۰۰ بهره‌بردار مورد آمارگیری قرار گرفته‌اند.

قائم مقام مدیر اجرای سرشماری عمومی کشاورزی سال ۱۴۰۳ استان فارس در عین حال تاکید کرد: بر اساس تعاریف، مفاهیم و استانداردهای مرکز آمار ایران، یک بهره‌بردار کشاورزی ممکن است در بیش از یک فعالیت از فعالیت‌های بخش کشاورزی مشغول به فعالیت باشد.

زارعی در پاسخ به نگرانی‌های موجود در بین کشاورزان و بهره‌برداران، تصریح کرد: همان‌گونه که مکرر اعلام شده است تمامی آمارهای حاصل از سرشماری‌ها و طرح‌های آماری محرمانه خواهد بود و تنها در آمارهای کلی و عمومی مورد استفاده قرار می‌گیرد و به هیچ عنوان در مراجع قضایی، اداری، مالیاتی و موضوع یارانه‌ها مورد استناد قرار نخواهد گرفت.

وی در بخش دیگری از سخنانش از مهم‌ترین اهداف سرشماری کشاورزی را برنامه‌ریزی در بخش کشاورزی، همچنین ایجاد چارچوب (فهرستی) از بهره‌برداران کشاورزی جهت استفاده مرکز آمار ایران برای اجرای طرح‌های آماری در فواصل سرشماری‌ها برشمرد و ضمن تشکر از مشارکت و همکاری تمامی بهره‌برداران کشاورزی، اظهار امیدواری کرد که بهره‌بردارانی که هنوز مورد آمارگیری قرار نگرفته‌اند نیز همکاری لازم را با آمارگیران سرشماری داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha