حمید ملانوری شمسی، استاندار همدان جمعه ۱۶ آذرماه با هیات همراه با هدف آشنایی با ظرفیتها و پتانسیلهای شهرستان نهاوند، کلنگزنی سه پروژه و بازدید از واحدهای تولیدی این شهرستان به نهاوند سفر کرد.
حمید ملانوری در نخستین سفر خود به نهاوند با همراهی معاونین، فرماندار، امام جمعه و سایر مسئولین شهرستان با حضور در گلزار شهدای نهاوند به مقام شامخ شهدای جنگ تحمیلی و شهید حاج میرزامحمد سلگی ادای احترام کرد.
در ادامه سفر استاندار همدان به نهاوند آیین کلنگزنی احداث شهربازی کوثر در هشتهزار مترمربع با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان و مشارکت بخش خصوصی و شهرداری نهاوند، پروژه نیروگاه خورشیدی با هدف مدیریت مصرف برق شهرداری نهاوند، پروژه احداث بازارچه دائمی صنایع دستی با پنج میلیارد ریال اعتبار انجام شد.
شهردار نهاوند در این آئین گفت: امسال چهارمین سالی است که به عنوان شهردار نهاوند در این شهر مسئولیت دارم و در گام اول اقدامات در این شهر ابتدا آسفالت کوچههای خاکی در دست اقدام قرار دادم و در ماه گذشته آسفالت همه کوچههای خاکی شهر نهاوند به اتمام رسیده است.
مجید یوسفینوید اظهار کرد: در طی این چهار سال رتبه شهرداری نهاوند از پنج به ۹ رسیده و طی این مدت تعداد بوستانهای شهر نهاوند دو برابر شده و اجرای پروژههای بوستان مشاهیر، بوستان بانوان، بوستان بادام و... از جمله این اقدامات است.
وی راهاندازی سامانه ارتباطات مردمی در شهرداری نهاوند، اجرای آبیاری قطرهای در بلوارهای سطح شهر، مصوب شدن پروژه شهر خودرو را از دیگر اقدامات قابل توجه که طی این مدت در شهر نهاوند اجرا شده است، دانست.
شهردار نهاوند ادامه داد: پروژه نیروگاه خورشیدی شهرداری که امروز با اعتبار یکمیلیارد ریال کلنگزنی میشود و برق مجموعه شهرداری نهاوند را تأمین و شهرداری در این بخش خودکفا میشود و قراردادش بسته شده و هیچ مشکلی نداریم.
یوسفینوید تأکید کرد: در گام بعدی نیز پروژه مزرعه خورشیدی در بام نهاوند اجرا میشود و ما بهعنوان اولین شهرداری در کشور هستیم که این پروژهها را اجرا کرده است.
وی با بیان اینکه شهر نهاوند پتانسیلهای بالقوه زیادی دارد که باید به بالفعل برسد، ادامه داد: پروژه پردیس سینمایی نیز در کمیته فنی تایید شده با سرمایهگذاری ۴۰۰ میلیارد تومان و طرح توسعه بام نهاوند نیز یکی پروژههای مهم شهر نهاوند است که با اعتبار هزارمیلیارد تومان اجرا میشود و تاییده منابع طبیعی این پروژه هم گرفته شده است.
استاندار همدان در ادامه سفر به این شهرستان با هدف بررسی و شناخت مشکلات واحدهای تولیدی این شهرستان و رفع موانع تولید از واحدهای تولیدی این شهرستان این بازدید کرد.
بازدید از فاز دو گلخانه هیدروپونیک(گل رُز)
گلخانه هیدروپونیک(گل رُز) با مساحت ۲۰هزار مترمربع و با اشتغالزایی ۲۲ نفر مستقیم و ۶ میلیون شاخه گل رز در سال، اولین واحد تولیدی بود که امروز بازدید شد.
در ادامه استاندار همدان از واحد تولیدی لبنیاتی (نکونام) بازدید کرد و طرحهای توسعه این واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت.
این واحد تولیدی سالانه ۲۵هزار تن تولید انواع لبنیات و ۱۵ نوع محصول لبنی تولید میکند که ۳۰ درصد آن صادر میشود و در این کارخانه طرح توسعه واحد شیر خشککنی در حال احداث که نیاز به ۵۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش دارد.
بازدید از کارخانه لبنیاتی احسان سپیده
شرکت فرآوردههای لبنی(احسان سپیده) سومین واحد تولیدی بود که امروز بازدید شد.
این واحد تولیدی مجهز به تکنولوژی روز دنیا در صنعت لبنیات و بزرگترین واحد غرب کشور و تولید صد تن شیر سالانه و ۱۵ نوع فرآوردههای لبنی است.
این کارخانه همچنین محصولات تولیدی خود را کشورهای قطر، دبی، عراق، پاکستان، تاجیکستان و ازبکستان صادر میکند که در صورت فعال شدن همه ظرفیت این واحد تولیدی اشتغال ۱۳۹ نفری فعلی آن به ۶۰۰ نفر خواهد رسید.
علیاحسان ظفری مدیرعامل این واحد از ارتباط ضعیف بانکها با بخش تولید و حمایت نشدن توسط دستگاههای اجرایی گلایهمند شد.
بازدید از شرکت آرد نهاوند
این واحدی تولیدی ۶۰ هزارتن ظرفیت ذخیرهسازی گندم و همچنین ۳۵۰ تن ظرفیت روزانه آسیابانی دارد و ۴۵ نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است.
بازدید از محور پرژه محور نهاوند_ فیروزان
استاندار همدان در ادامه از روند عملیات اجرایی احداث باند جدید پل حاج علیمراد در محور نهاوند - فیروزان و پیگیری مشکلات و موانع اجرای چهار خطه پرتردد نهاوند - فیروزان - کرمانشاه بازدید کرد.
بازدید از شرکت کشت و صنعت خزل (روغن نگین نهاوند)
شرکت کشت و صنعت خزل(روغن نگین نهاوند) آخرین پروژهای بود که امروز مورد بازدید استاندار و تیم همراهش قرار گرفت.
این کارخانه سالانه ۵۰۰ تن روغن تصفیه شده و روزانه ۲۵۰ تن روغن تولید و روانه بازار میکند و برای ۲۵۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
مدیر عامل شرکت کشت و صنعت خزل نهاوند در این بازدید، گفت: شرکت کشت و صنعت خزل در تولید و توزیع خوراک دام، طیور و آبزیان - انواع کنجاله سویا، کلزا و آفتابگردان به صورت پرک و پلیت شده - انواع نهادههای دام و طیور، اسیدچرب، پودر چربی و لسیتین فعالیت دارد و در حال حاضر برای ۲۵۰ نفر اشتغالزایی کرده که البته این رقم با نیروهای نمایندگیها در مراکز استانها و شهرستانها به حدود ۳۵۰ نفر به صورت مستقیم میرسد.
مومنعلی خزایی با اشاره به نقش مهم و تاثیرگذار صنایع در اشتغالزایی، افزایش تولیدات در عرصههای مختلف و نیز توسعه و رشد شهرستان، خواستار توجه و رویکرد ویژه مسئولان شهرستانی و استان در حل و پیگیری مشکلات در ابعاد مختلف و زمینهسازی برای رشد و شکوفایی این صنایع با توجه به شعار سال شد.
به گزارش ایسنا، نهاوند مقصد دومین سفر شهرستانی ملانوری استاندار همدان است که از ابتدای شروع بکار او انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات