• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404090503133
  • منبع : حوزه فراجا

اعمال قانون برای وانت بارهای سدکننده معابر تهران

اعمال قانون برای وانت بارهای سدکننده معابر تهران

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون حدود ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار فقره، برای وانت بارها به‌ دلیل ارتکاب سد معبر در پایتخت، اعمال قانون شده‌ است.

به گزارش ایسنا، سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتمایی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، گفت: از ابتدای سال جاری تا امروز، اعمال قانون بیش از ۶۵۷ هزار  فقره برای وانت بارها همچنین اعمال قانون و بیش از ۱۲۴ هزار فقره تخلف در مناطق شرقی و مرکزی در سطح شهر تهران  انجام شد.

وی در ادامه افزود: میوه فروختن با وانت بار در بعضی از معابر پایتخت باعث بر هم زدن نظم عمومی در جامعه، اخلال در آمد و شد  و بوجود آمدن ترافیک کاذب می‌شود. همچنین  مهمتر از همه ممکن است باعث بروز تصادفات ناگوار شود که با این وجود همچنان شاهد توقف برخی از وانت بارها در حاشیه معابر بزرگراهی هستیم.

سرهنگ کشیر در ادامه گفت: حدود  ۵،۶۰۰،۰۰۰ فقره اعمال قانون توسط همکاران بنده برای تخلفات ساکن از ابتدای سال جاری تاکنون انجام شده است. همچنین در راستای برخورد با برخی از وسایل نقلیه که با توقف در حریم تقاطع ها ( سد معبر) منجر به بروز حوادث تلخ می‌شوند، از ابتدای آذر تا روز گذشته ( سه شنبه)، یک میلیون و ۸۰۰ هزار فقره اعمال قانون صورت گرفته است.

براساس گزارش سایت پلیس، شما می‌توانید؛ برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه
http://tehran.rahvar۱۲۰.ir/ مراجعه کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha