• جمعه / ۲۳ آذر ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403092316722
  • خبرنگار : 51012

معاون رئیس جمهور:

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازوی اقتصاد دانش‌بنیان کشور است

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازوی اقتصاد دانش‌بنیان کشور است

ایسنا/اصفهان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازوی اقتصاد دانش‌بنیان کشور است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، علاءالدین رفیع‌زاده در حاشیه بازدید از ساختمان زاینده‌رود این شهرک درباره رویکرد دولت چهاردهم برای جذب نخبگان اظهار کرد: در این دولت رویکرد جذب نخبگان به طور جدی دنبال می‌شود و بر همین اساس نیز تاکنون مجوزهای مختلفی صادر شده است.

وی افزود: در آینده نیز مبنای ما در جذب کارکنان دولت، بر اساس عدالت محوری و از طریق برگزاری آزمون خواهد بود. در آزمون روز جمعه ۲۳ آذر از مجموع ۱۰۸ هزار نفر ثبت نام شده، ۶۵۰۰ نفر بر اساس مجوزهای صادره برای حدود ۱۵۰ رسته شغلی جذب خواهند شد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: برخی از مجوزات صادر شده در گذشته به دلیل تأمین اعتبار نشدن اجرا نشده بود که اکنون و در دولت جدید تأمین اعتبار لازم انجام شده و فرآیند جذب نخبگان بر اساس چارچوب‌های مصوب موجود در حال اجرا است. 

رفیع‌زاده تصریح کرد: نهایت تلاش خود را به کار می‌بندیم که عدالت را در برگزاری مسابقات برای جذب در نظر بگیریم. فرض ما این است که نخبگان در آزمون‌ها نمرات بهتری کسب کرده و این برتری نیز در نتیجه آزمون‌ها مشخص است. با توجه به اینکه شعار دولت خدمت به مناطق محروم است، به عقیده ما برگزاری چنین آزمون‌هایی بهتر می‌تواند منجر به عدالت در جذب به ویژه برای نخبگان مناطق محروم شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره نقش شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در توسعه اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان گفت: وجود پارک‌های علم و فناوری، علم را به عمل نزدیک می‌کند و فرآیند توسعه‌ای را که در آن دانشگاه صرفاً در حوزه ادبیات نظری و تولید علم کار می‌کند، تسهیل می‌بخشد. بنابراین می‌توان گفت قطعاً تأثیر آن‌ها در رشد کشور مثبت است.

معاون رئیس جمهور در پایان تأکید کرد: قطعاً شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازوی اقتصاد دانش‌بنیان کشور است. به همین دلیل قطعاً در سفر آتی خود از این شهرک به صورت کامل بازدید خواهم کرد.

گفتنی است معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در سفر یک روزه خود به اصفهان و در حاشیه حضور در ساختمان زاینده‌رود از برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق حاضر در این ساختمان بازدید کرد.

این ساختمان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پس از اجاره از سازمان برنامه و بودجه و خروج از وضعیت بلااستفاده، با هزینه حدود ۱۰ میلیارد تومان آماده‌سازی شد. اکنون این ساختمان در فضایی به مساحت زیربنایی ۵۵۷۲ متر در حداکثر شرایط بهره برداری قرار دارد و فضای لازم برای فعالیت ۴۷ واحد فناور را تأمین کرده است.

شایان ذکر است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تاکنون به‌عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتاً تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha