• جمعه / ۲۳ آذر ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403092316795
  • منبع : نمایندگی مازندران

فرمانده سپاه کربلا مطرح کرد

دانش و پژوهش، زیربنای اقتدار سپاه در گام دوم انقلاب اسلامی

دانش و پژوهش، زیربنای اقتدار سپاه در گام دوم انقلاب اسلامی

ایسنا/مازندران فرمانده سپاه کربلا، به تبیین جایگاه دانش و پژوهش در ساختار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و اهمیت آن در گام دوم انقلاب پرداخت.

سردار سیاوش مسلمی جمعه ۲۳ آذرماه به مناسبت هفته پژوهش در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به ضرورت تقویت زیرساخت‌های علمی و پژوهشی به‌عنوان شالوده اقتدار و پیشرفت کشور، اظهار کرد: دستیابی به راه‌حل‌های پایدار برای چالش‌های کلان نظام جمهوری اسلامی یکی از اهداف بنیادین سپاه در عرصه پژوهش است.

سردار مسلمی با تاکید بر الگوی پاسداری از انقلاب اسلامی بر اساس اندیشه‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب، افزود: ارتقای ظرفیت علمی و پرورش پژوهشگران متعهد و متخصص، زمینه‌ساز تحقق آرمان‌های والای انقلاب و دستیابی به تمدن نوین اسلامی خواهد بود.

وی اقتدار علمی را زیربنای پیشرفت در تمامی حوزه‌ها، از جمله فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و نظامی دانست و گفت: پژوهشگران باید به‌عنوان بن‌بست‌شکنان علمی، با ارائه راه‌حل‌های نوآورانه، مسیر خودکفایی و پیشرفت را هموار سازند.

سردار مسلمی این نوع قدرت را پایدارترین و عمیق‌ترین نوع اقتدار دانست که می‌تواند بنیان تحولات بنیادین را فراهم کند.

وی همچنین بر اهمیت ارتقای سطح دانش و توانمندی‌های علمی پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرده و آن را عاملی کلیدی در پیش‌برد اهداف نظام و تحقق تمدن اسلامی دانست.

فرمانده سپاه کربلا در ادامه به مأموریت‌ها و اهداف معاونت دانش و پژوهش سپاه اشاره کرد و یادآور شد: این معاونت در سال ۱۳۸۹ و در پاسخ به فرمان جهاد علمی رهبر معظم انقلاب تأسیس شد. از همان ابتدا، گسترش فضای علمی و پژوهشی و حرکت به سمت مرجعیت علمی و خودکفایی، در اولویت فعالیت‌های این معاونت قرار گرفته است.

وی مأموریت‌های کلیدی این بخش را شامل ثبت و تحلیل تجربیات فرماندهان و نخبگان، توسعه شبکه‌های اندیشه‌ورزی، گسترش پژوهش‌های کاربردی، تبادل دانش با مراکز علمی و دانشگاهی، و سطح‌بندی علمی نیروها بر اساس معیارهای مشخص عنوان کرد.

سردار مسلمی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات و دستاوردهای سپاه کربلا در حوزه دانش و پژوهش اشاره کرد و از ثبت تجربیات فرماندهان، انجام پژوهش‌های مرتبط با بسیج و سپاه، و برگزاری نشست‌های علمی و تخصصی به‌عنوان محورهای اصلی این اقدامات یاد کرد.

وی افزود: همکاری با مراکز علمی و دانشگاه‌های استان برای حل مسائل منطقه‌ای نیز بخشی از برنامه‌های محوری سپاه کربلا بوده است. از جمله دستاوردهای مهم این تلاش‌ها می‌توان به تشکیل ۲۳ تیم اندیشه‌ورزی و تولید طرح‌های مؤثر در چهار سال اخیر اشاره کرد که مسابقات ورزشی رزمی علمداران ولایت از نمونه‌ طرح های است که در دل این تیم های اندیشه‌ورز بیرون آمده که در حال حاضر همه ساله و به صورت کشوری برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه کربلا با اعلام خبر انتشار دو نشریه علمی توسط معاونت دانش و پژوهش سپاه، از تدوین و اجرای طرح‌های دانش‌بنیان به‌عنوان گامی بلند در مسیر تقویت قدرت نرم سپاه و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: این اقدامات نقشی اساسی در تحقق چشم‌انداز تمدن نوین اسلامی ایفا خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha