در روز دوم این مسابقات که جمعه دوم آبان در سالن ورزشی شهید هاشمینژاد بهشهر درحال برگزاری است، جودوکار منتخب در وزنهای باقیمانده بهروی تاتامی رفتند.
در روز نخست این مسابقات که پنجشنبه یکم آبان با رقابت جودوکاران در وزنهای ۳۸- کیلوگرم، ۴۲ کیلوگرم، ۴۶ کیلوگرم، ۵۰ کیلوگرم و ۵۵- کیلوگرم با هم رقابت کردند، برترینهای این وزنها نیز مشخص شدند.
در وزن ۳۸- کیلوگرم، امیرحسام وفائی از خراسان شمالی با پیروزی برابر مهدی نگهبان از خراسان رضوی صاحب نشان طلا شد و امیرعلی محرمی از فارس و عرفان مهرفرزام از تهران به عنوان سوم مشترک دست یافتند.
در وزن ۴۲- کیلوگرم، ارسلان حراجچی از اصفهان در دیدار با محمدجواد اسدپور از خراسان رضوی به برتری دست یافت و نشان طلا را برگردن آویخت و محمدرضا نادری از آذربایجان شرقی و امیرعباس کبودخانی از زنجان عنوان سوم مشترک را از آن خود کردند.

در وزن ۴۶- کیلوگرم، علی نادریراد از خراسان رضوی با پیروزی مقابل یاسین رشید از خراسان شمالی بر سکوی قهرمانی تکیه زد و امیرحسین مرادی از خراسان شمالی و امیر جودیالوندی از آذربایجان شرقی بهعنوان سومی مشترک بسنده کردند.
در وزن ۵۰- کیلوگرم، امیرسام شهابزاده از البرز در دیدار برابر امیرعلی احمدی از اصفهان پیروز و صاحب نشان خوش رنگ طلا شد.
همچنین محمدصهیب فیضی از کردستان و محمدرضا محمدی از خراسان رضوی بر روی سوم مشترک ایستادند.
و در وزن ۵۵- کیلوگرم، مصاف دیدنی دو جودوکاری البرزی را بردیا یعقوبی مقابل سید عمادرضا حسینی صاحب برتری شد و به مقام قهرمانی رسید و امیرعباس زارع از فارس و محمدامین نگهبان از خراسان رضوی در رده سوم مشترک این وزن قرار گرفتند.

رقابتهای روز نخست المپیاد استعدادهای برتر جودو کشور در بخش پسران با حضور رئیس فدراسیون و مدیرکل ورزش و جوانان مازندران در شهر بهشهر برگزار شد.
انتهای پیام


نظرات