غلامحسین مظفری امروز ۲۴ آذرماه در بازدید از شرکتهای تابعه وزارت نفت و نیرو از مرکز دیسپچینگ شرکت گاز خراسان رضوی با هدف بررسی آخرین وضعیت تامین انرژی استان و آغاز به کار اکیپهای پایش مشترک گاز و برق اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم با مدیریت انرژی در چند روز پیشرو، از شرایط سخت قابل پیشبینی عبور کنیم. در این زمان یکی از اصلیترین کارها، انجام مدیریت مصرف انرژی است. هماهنگی خوبی انجام شده و افراد در دستگاه اجرایی با محوریت ستاد انرژی جلساتی برگزار کردهاند. پویش ۲ درجه کمتر حرارت در محیط کسبوکار و منازل شروع شده و امیدواریم با همراهی و همکاری مردم و مدیریت افراد در دستگاه خدماتی از این مرحله عبور کنیم.
وی افزود: پیشبینی شده که اصناف از ساعت ۸ به بعد فعالیت خود را کم یا تعطیل کنند. ادارات، دستگاههای دولتی و اجرایی حتما این امر را بهعنوان بخشنامه اجرایی ببینند و ابلاغ شده که حداکثر همکاری را داشته باشند. شهرستان تربت جام سال قبل با مشکل مواجه شد که خوشبختانه امسال این مشکل حل شده است.
استاندار خراسان رضوی گفت: در سایر شهرستانها حتی در انتهای خط مشکل نداریم مگر اینکه مصرف را رعایت نکنیم. ما در تولید برق خودکفا هستیم اما شبکه سراسری داریم که باید خدمات دهیم. باید سرمایهگذاری بیشتری در این حوزه داشته باشیم و راه برونرفت از شرایط سرمایهگذاری است. اگر شبکه پایدار برق میخواهیم، باید حداقل ۱۰ درصد افزایش نسبت به تولید سال قبل داشته باشیم؛ حدود ۱۸ هزار مگاوات ناترازی داریم که باید جبران شود.
مظفری عنوان کرد: ما ملت اسرافکاری شدهایم، در تمام منابع بیش از میانگین دنیا مصرف داریم و صرفهجویی باید در تمامی مراحل وجود داشته باشد. در بحث گاز نیاز به سرمایهگذاری داریم. تأکید داریم تا به تولید لطمه کمتری وارد شود، حاضریم بپذیریم مصارف خانگی دچار مشکل شود اما به تولید کمتر آسیب وارد شود.
وی تصریح کرد: مدیریت منابع موجود در حوزه برق و گاز باید به گونهای تنظیم شود تا حداقل لطمه را در حوزه تولید داشته باشیم و تلاش ما این است که مدیریت کنیم که به مصرف برمیگردد. به هر میزان مصرف کمتر و مدیریت شود، به سود همه ما است. در برخی تولیدات واحدهای صنعتی اگر برق قطع شود، سیستم دچار مشکل میشود و خواستاریم که همه همراهی کنیم. در شرایط اضطرار برای مصرف هستیم و باید کمک به مصرف کمتر و مدیریت بهتر داشته باشیم.
استاندار خراسان رضوی گفت: بخشی از موضوعات، به گذشته مربوط میشود که باید آسیبشناسی کنیم و باید ببینیم در آینده چه کنیم، در کوتاهمدت، مدیریت مصرف و در بلندمدت باید سرمایهگذاری شود. بنا است که سوخت ترکیبی استفاده شود تا خسارت زیستمحیطی به حداقل برسد.
انتهای پیام
نظرات